Elazığ'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Elazığ'daki Trafik Kazası

Elazığ\'daki Trafik Kazası

Elazığ'daki trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru ile yaşamını yitiren 2 vatandaşın kimlikleri belirlendi.

04.11.2012 03:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'daki trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru ile yaşamını yitiren 2 vatandaşın kimlikleri belirlendi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sivrice ilçesi Gözeli yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer'in şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer'in de yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazada, 2'si polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Engin'in Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü, Mustafa Büyükbaş'ın ise aynı hastanede ayakta tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız adlı vatandaşların ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarında uygulama yaptığı sırada, bir beton mikseri, polis otosuna, durdurulan araçlara ve yaya görev yapan polislere çarpmıştı. Kazada 3 polis şehit olmuş, 2 kişi de yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement