Elazığ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Elazığ'dan Kısa Kısa

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Keban Belediyesine hibe edilen buldozerin devir teslim töreni yapıldı.

10.02.2017 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Keban Belediyesine hibe edilen buldozerin devir teslim töreni yapıldı.

Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürü İlker Arslan ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Elazığ Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü makamında protokolü imzalayarak devir işlemini tamamladı.

Atlı, belediye araçlarının halkın hizmetinde olduğunu belirterek "Belediyemizin girişimleri neticesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nun desteğiyle Makina İkmal Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Elazığ Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından Komatsu D155A-1 model dozerin belediyemize bedelsiz hibesi yapılmış, bugün itibarıyla teslim alınmıştır. Belediyemiz dozeri Kebanlıların hizmetinde kullanacaktır." diye konuştu.

Arslan da hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Baskil ilçesine yeni cenaze nakil aracı

Baskil Belediyesi yeni bir cenaze nakil aracı aldı.

İlçe Belediye Başkanı İhsan Akmurat, yaptığı açıklamada, 2009'dan beri belediyenin araç filosunu yeni ve modern araçlarla güçlendirdiklerini dile getirdi.

Belediye olarak halkın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak üzerilerine düşen dini ve sosyal sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için yeni cenaze nakil aracı aldıklarını vurgulayan Akmurat, şunları söyledi:

"Cenaze aracımız soğutma özelliğine sahip. İçini son derece özel olarak dizayn ettirdik, modern teknoloji ile donatıldı. Isı kaybını önleyici ve soğutma sistemine sahip, aynı anda iki cenazeyi taşıyabileceğiz. Baskil'e kazandırdığımız cenaze nakil aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Baskillimize hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement