Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Bölge Toplantısı Elazığ'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Bölge Toplantısı Elazığ'da Yapıldı

Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Bölge Toplantısı Elazığ\'da Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı bölge toplantısı Elazığ'da yapıldıELAZIĞ, Malatya, Bingöl ve Tunceli Valileri, Belediye başkanları, il Genel meclisi başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarının katıldığı Fırat Kalkınma Ajansı'nın son toplantısı Elazığ'da Vali Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında yapıldı.

28.12.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırat Kalkınma Ajansı bölge toplantısı Elazığ'da yapıldı

ELAZIĞ, Malatya, Bingöl ve Tunceli Valileri, Belediye başkanları, il Genel meclisi başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarının katıldığı Fırat Kalkınma Ajansı'nın son toplantısı Elazığ'da Vali Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Valilik konferans salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, gelecek yılın bütçesini belirleyeceklerini belirterek, "Bu yılın son toplantısında esasında ana gündemimiz 2017 yılında ajansımızın bütçesi ile çalışma programı olacak. Ancak bununla birlikte 2016 yılında yaptıklarımızı da bir genel değerlendirme yapacağız. Yine bu günki toplantıda doğrudan destek faaliyeti adı altında ajansımıza yapılan müracaatları da karara bağlayacağız. Malumunuz 2017 yılı, Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerimiz için ayrıca çok önemli. Çünkü hükümetimizin başlattığı cazibe merkezi iller programı var. Bu destek projesine saydığım illerden başka bir de Adıyaman da katıldı ve inşallah çok kısa bir süre içersinde bu cazibe merkezi iller destek programının ana unsurları ayrıntılarıyla birlikte hükümetimiz tarafından karar bağlanacak. Ayrıca bölgemiz yeniden güçlü bir şekilde yatırımcılar için daha cazip bir bölge olacak. Bizler Kalkınma Ajansı olarak da bu süreci yakından takip ediyoruz. Fırat Kalkınma Ajansı bölge illerinde daha fazla yatırım gerçekleştirebilmesi, daha fazla yatırımcının ilgisini çekebilmek için yoğun bir gayret sarf ediyor. Bölgemizde yatırım ortamının iyileştirilmesi için önemli bir takım çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah cazibe merkezi iller programıyla Fırat Kalkınma Ajansı da bu çabalarını daha da yoğunlaştıracak ve illerimiz bir bütün olarak bir bölge olarak inşallah önümüzdeki yıllarda daha da gelişecek ve kalkınacak. Toplantımızın illerimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Vali Zorluoğlunun konuşmasının ardından Fırat Kalkınma Ajansı'nın toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Bölge Toplantısı Elazığ'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement