Elazığ'ın Yeni Emniyet Müdürü Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'ın Yeni Emniyet Müdürü Görevi Devraldı

Elazığ\'ın Yeni Emniyet Müdürü Görevi Devraldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Doğan Cangül, Emniyet Müdürü Nihat İşlek’ten görevi devraldı.

22.08.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Doğan Cangül, Emniyet Müdürü Nihat İşlek'ten görevi devraldı.

Aksaray Polis Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül, Elazığ İl Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından kente gelerek ilk önce 18 Ağustos'ta müdürlüğe düzenlenen hain saldırıda yaralanan polisleri ziyaret etti. Ziyaretin ardından bugün Özel Harekat Şubesi'ne giden İl Emniyet Müdürü Cangül, Ankara Teftiş Kurulu'na atanan Emniyet Müdürü Nihat İşlek'ten görev devraldı.

Görevi devreden Emniyet Müdürü Nihat İşlek, "Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta benim bıraktığım yerden kardeşimiz, meslektaşlarımızla daha ileri götürecektir. 18 Ağustos günü yaşamız olduğumuz elim saldırı neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu türlü saldırılar biz yıldıramayacaktır. Terörle mücadelemiz emniyet teşkilatı olarak kararlılıkla devam edecektir. Ben artık kendimiz Elazığlı olarak görüyorum. Elazığ kendi memleketim gibi sevdim. İnsanlarını sevdim. Onlarla diyalog içerisinde girdim. Bu süre zarfında da bize her türlü desteği verdiler. Hiç yalnız bırakmadılar. Bu destek bundan sonra da fazlasıyla devam edecektir. Önümüzdeki günlerde teşkilatımız yaralarını sarıp yoluna aynı şekilde kararlılıkla devam edecektir. Biz emniyet teşkilatı olarak bu mücadelemizi bu hainlerin sonu gelene kadar sürdüreceğiz" dedi.

Patlama olduğunda 3 arkadaşını şehit verdiklerini anımsatan İşlek, "Keşke Allah bana nasip etseydi ben şehit olsaydım. Çünkü gerçekten şehitlik en yüksek mertebedir. Geri kalan ailelerimize emniyet teşkilatı sahip çıkacaktır. Bu hainler de hak ettiği cezayı alacaktır" diye konuştu.

"Hainlere fırsat vermeyeceğiz"

Görevi devralan İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ise, "Bugün itibariyle devir teslim törenini yapıyoruz. Perşembe günü şehit olan kardeşlerimizin ruhu şad olsun. Yaralılarımıza Allah acil şifalar versin. Dün akşam ziyaret ettik ve durumları iyi. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü ve kudretlidir. Hainler fırsat vermeyecektir. Bugün nasıl ayakta duruyorsa aynı şekilde gereğini yapacaktır" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'ın Yeni Emniyet Müdürü Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement