Elazığ - Karakoçan Belediye Başkanı Gözaltında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Elazığ - Karakoçan Belediye Başkanı Gözaltında Kalp Krizi Geçirdi

Elazığ - Karakoçan Belediye Başkanı Gözaltında Kalp Krizi Geçirdi

Karakoçan Belediye Başkanı gözaltında kalp krizi geçirdi (2) 10 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Belediyesine, ihaleye fesat karıştırmak ve KCK soruşturmaları iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Belediye Eş Başkanları, HDP ilçe başkanı ve belediye encümenlerinin de bulunduğu 10 kişi, emniyetteki soruşturmanın tamamlanmasının ardından bugün Karakoçan Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı.

29.01.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karakoçan Belediye Başkanı gözaltında kalp krizi geçirdi (2)

10 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Belediyesine, ihaleye fesat karıştırmak ve KCK soruşturmaları iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Belediye Eş Başkanları, HDP ilçe başkanı ve belediye encümenlerinin de bulunduğu 10 kişi, emniyetteki soruşturmanın tamamlanmasının ardından bugün Karakoçan Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Hakimlikte ifade veren 10 kişi adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakıldı. Dün gece Elazığ Emniyet Müdürlüğü"nde sorguda kalp krizi geçiren kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Karakoçan Belediye Eş Başkanı Burhan Kocaman'ın ise tedavisinden sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

BAŞKAN YOĞUN BAKIMA ALINDI

Emniyette kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Burhan Kocaman ise yoğun bakım servisine alındı.Hastane önünde Kocaman'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren avukatı Bülent Yaşa, "Sabah saatlerinde yapılan operasyon ile Elazığ Terörle Mucadele Şube Müdürlüğü'ne getirildiler. Olay basına yanlış bir şekilde servis edildi. İlk başta müvekkillerin ihaleye fesat karıştırdığı iddiası vardı basında. Yalnız bu haberler yanlıştır. Biz kendisiyle görüştük, bütün müvekkillerimiz ile görüştük, bütün ifadelere de girdik. Hiç bir müvekkillerimize ihaleye fesat karıştırma ile ilgili tek bir soru sorulmamıştır. Müvekkillerimiz örgüt propagandası suçundan soruşturması yapıldı. Emniyet ifadesi alınırken akşam saat 23.30 sularında ifade devam ederken kendisi fenalaştı. Biz kendisini hastaneye kaldırdık. Eğitim Araştırma Hastanesi'ne. Orada yapılan tetkiklerde herhangi bir şey olmadığı söylendi ve bizi taburcu ettiler. Tekrar emniyete döndük. Tekrar ifadeye başladığımız esnada müvekkilim daha kötü oldu. Tekrar ambulans çağırıp Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdık, orada aort damarının yırtılması teşhisi kondu. Bu sabah itibariyle sabah saat 05.00'de ameliyata alındı. Kendisi şu an yoğun bakımda. Ameliyatı iyi geçti. 48 saat yoğun bakımda kalması gerekiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ - Karakoçan Belediye Başkanı Gözaltında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zaza: Karakocan belediye baskani pkk tarafindan bu goreve getilmesi emredilmisti.bu Belediye baskaninda halk hizmetmi bekliyormuydu terorden kim fayda gormuski Karakocanlilar gorsun hazir onu yakalamisken insantaciri niyazi yalcin sahte pasaport uzmaninida yakalasinlar 0 0 Yanıtla

Advertisement