Elazığ - Sulama Birliği İşçilerinin Başlattığı Açlık Grevi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Elazığ - Sulama Birliği İşçilerinin Başlattığı Açlık Grevi Sona Erdi

Elazığ - Sulama Birliği İşçilerinin Başlattığı Açlık Grevi Sona Erdi

Sulama birliği işçilerinin başlattığı açlık grevi sona erdi ELAZIĞ'da 20 milyon liralık elektrik borcu yüzünden tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldır para alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde sona erdi.

29.03.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulama birliği işçilerinin başlattığı açlık grevi sona erdi

ELAZIĞ'da 20 milyon liralık elektrik borcu yüzünden tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldır para alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde sona erdi.

Eyüp Bağları Sulama Birliği çalışanlarının 6 gündür devam ettirdiği açlık grevindeki işçiler, görüştükleri AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban'ın bir ay içerisinde problemlerinin çözüleceği sözünü vermesi ile sonlandırıldı.

Sulama Birliği çalışanlarından Süleyman Tanış, başlattıkları açlık grevinin 6'ıncı gününde sona erdirdiklerini belirterek, "Bugün açlık grevimizin 6'ıncı günü yaşamaktayız. Biz ve arkadaşlarımız bu yola çıkarken söylemiştik, bu iş çözülmeyene kadar bu konunun peşini bırakmayacağız. Yetkililerimiz sağ olsunlar AK Parti İl Başkanı sayın Çobanoğlu geldi, bizleri burada ziyaret etti. Bizlere medya ve arkadaşlarımızın huzurunda bir ay içerisinde bu işin sonlandırılacağı garantisini verdiler. Bizler güveniyoruz, gerek iktidarımıza, gerek muhalefet partilerimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne olsun, bunlar bizim devletimiz, bizim partilerimiz. Bunların vermiş olduğu söz, bizler için geçerlidir. Bizlere bu sözü verdiler, bizler de verdikleri söze güvendik. Açlık grevini sonlandırma kararı aldık" dedi.

Elazığ AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban da, sorunun en kısa sürede çözülmesi için yetkililerle görüşeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ - Sulama Birliği İşçilerinin Başlattığı Açlık Grevi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement