Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü - Son Dakika
Yerel

Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Vakıfbank arasında, odaya üye işletmeler için kredi imkanı sağlayan protokol imzalandı.

21.05.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Vakıfbank arasında, odaya üye işletmeler için kredi imkanı sağlayan protokol imzalandı.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, TSO toplantı salonundaki protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki kaliteli iş gücü ve girişimci iş adamları sayesinde yaratılan dünya markalarının, iç ve dış ticarette diğer illere örnek olduğunu belirtti.

Bu süreçte Vakıfbank olarak sahip oldukları tüm imkanları iş dünyasının hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Aydoğan, "Biliyoruz ki yaptığımız her yatırım ve sizlerle gerçekleştirdiğimiz yeni iş birlikleri, hem kentlerimizin gelişmesine destek olacak hem de ülkemizin ve insanımızın kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Türkiye'nin her köşesine yeni şubeler açmaya devam ettiklerini aktaran Aydoğan, "İnsanımıza fayda sağlayacak yeni projeleri hayata geçiriyor ve bankacılık ürünlerimizi her türlü ihtiyaca göre geliştiriyoruz. Diğer illerimizde olduğu gibi Elazığ başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan da yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından ilk protokolü VakıfBank ile yaptıklarını dile getirdi. Oda üyelerinin en fazla karşılaştıkları sorunların başında finansmana erişim geldiğine işaret eden Alan, şunları kaydetti:

"Bu önemli sorunun aşılması noktasında Vakıfbank Genel Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmede üyelerimize yönelik son derece uygun koşullar içeren bir protokol hazırlanmıştır. Burada özellikle bürokratik engellerin kaldırılması ve üyelerimize yönelik çok pratik ve hızlı işleyen bir başvuru süreci olmasını talep ettik. Yine her işlemden ücret talep edilmesi konusu da üyelerimiz açısından sıkıntı verici ve her zaman şikayete konu olmuş bir husustu. Bu konuda da Vakıfbank çok önemli kolaylıklar getirecektir."

Konuşmaların ardından Aydoğan ve Alan, kredi protokolünü imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement