Elazığ Valiliği'nden "Gösteri" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Elazığ Valiliği'nden "Gösteri" Açıklaması

Elazığ Valiliği, Arıcak ilçesine bağlı Bükardi beldesinde bir çocuğu başıboş köpeklerin ısırmasının ardından gerçekleştirilen gösteriye ilişkin açıklama yaptı Valilik: "Yüzleri maskeli 5 6 kişilik bir grup tarafından ses bombası ve havai fişek atılmıştır.

18.07.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valiliği, Arıcak ilçesine bağlı Bükardi beldesinde bir çocuğun başıboş köpeklerce ısırılmasının ardından gerçekleştirilen gösteriye ilişkin açıklama yaptı.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Arıcak ilçesine bağlı Bükardi beldesinde 15 Temmuz Salı günü saat 19.15 sıralarında taşladığı başıboş köpeklerce ısırılan Barış Çetintaş'ın Dicle Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu olayı istismar etmek isteyen bir grup, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinden Bükardi'ye gelerek Bükardi Jandarma Karakol Komutanlığı önünde 17 Temmuz Perşembe günü saat 18.00 sıralarında basın açıklaması yapmıştır. Basın açıklaması yapan grup olay mahallinden ayrıldığı esnada yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup tarafından ses bombası ve havai fişek atılmıştır. Sağduyulu Bükardi halkımız tarafından bu provokatörlere itibar edilmeyerek, gösteriye katılım olmamıştır." - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ Valiliği'nden 'Gösteri' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement