Elazığ Valisi Şehit Aileleri Dernekleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Elazığ Valisi Şehit Aileleri Dernekleri ile Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Şehit Aileleri Dernekleri ile Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye’de çeşitli il ve ilçelerinden gelen şehit aileleri dernekleri başkanlarıyla bir araya geldi.

21.11.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye'de çeşitli il ve ilçelerinden gelen şehit aileleri dernekleri başkanlarıyla bir araya geldi.

Valilik tarafından Kültür Park'ta organize edilen programa Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nihat işlek, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel ve 25'den fazla ilin şehit aileleri dernek başkanları katıldı. Elazığ'da valiliğin, şehit aileleri ve şehit dernekleri ile çok yakın bir mesai içinde olduğunu belirten Zorluoğlu, "Elazığ ilinde valilik yoğun çalışır ama validen randevu almadan, valiyi ziyaret edebilecek kişilerin başında şehit aileleri gelir. Hiçbir şehit annesi, şehit kardeşi ve şehit çocuğu randevu almaz, doğrudan valiye gelir ve ben ilk fırsatta hemen bu kardeşlerimizle, çocuklarımızla, evlatlarımızla, annelerimizle görüşürüm ve sorunlarını birinci elden bize iletirler" dedi.

Şehit aileleri derneklerinin bir araya gelmesini doğru bulduğunu aktaran Zorluoğlu, "Derneklerimiz ulusal düzeyde bir konfederasyon çatısı altında seslerini daha iyi, daha güzel ve daha doğru bir şekilde doğru makamlara zamanında ulaştırmalarını sağlayacak bir mekanizma kurmalarına son derece memnun oldum. Doğru bir adım, hakikaten birazda geç kalmış bir adım ve Doğu Anadolu teşkilatlanmasının Elazığ'da yapılması ve başkanlığında bizim dernek başkanımızın da seçilmiş olmasından da ayrıca gurur duyuyorum. Kendisini tebrik ediyorum. Çok faydalı çalışmalar yapacağını da inanıyorum ve bu çalışmalarında da en büyük destekçisi Elazığ Valiliği olarak biz olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehit kardeşlerimizin yakınlarının kurmuş olduğu derneklerde, organizasyonlara her daim destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Program sonunda Elazığ Valiliği tarafından dernek başkanlarına çeşitli hediyeler verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Valisi Şehit Aileleri Dernekleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement