Elazığ, Van ve Bitlis'teki Terör Saldırıları - Son Dakika
Güncel

Elazığ, Van ve Bitlis'teki Terör Saldırıları

Muş Baro Başkanı Feridun Taş, Elazığ, Van ve Bitlis'te yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Yaşam hakkına, barış ümidine ve geleceğe kasteden bu saldırıları açıkça ve şiddetle kınıyorum.

18.08.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Baro Başkanı Feridun Taş, Elazığ, Van ve Bitlis'te yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Yaşam hakkına, barış ümidine ve geleceğe kasteden bu saldırıları açıkça ve şiddetle kınıyorum." dedi.

Taş, yaptığı yazılı açıklamada, neredeyse her gün bir şehirden benzer saldırı haberlerinin geldiğini ve günlük yaşamın adeta adım adım şiddete teslim olduğunu kaydetti.

Açıklamasında, "Hiçbir gerekçe ile izah edilemeyecek yaşam hakkına, barış ümidine ve geleceğe kasteden bu saldırıları açıkça ve şiddetle kınıyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullanan Taş, şunları belirtti:

"Yapılan saldırılar ve devam eden şiddet eylemleri, derin ve acı sonuçlarının yanı sıra, çözüm çabalarına ve müzakereye dönülmesi çağrılarına dair sesleri de kısmaktadır. Topluma rağmen devam eden, her geçen gün sivil yaşamı daraltan, siyaseti işlevsizleştiren ve barış ümidinin yitirilmesine neden olan bu şiddet atmosferini kabul etmiyoruz ve 'artık yeter' diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ, Van ve Bitlis'teki Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement