Elazığlı Öğrenciler, Öğretmenler Günü Hediyelerini Türkmenler'e Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Elazığlı Öğrenciler, Öğretmenler Günü Hediyelerini Türkmenler'e Gönderdi

Elazığlı Öğrenciler, Öğretmenler Günü Hediyelerini Türkmenler\'e Gönderdi

Elazığlı öğrenciler, öğretmenler günü hediyelerini Türkmenler'e gönderdi Elazığ Kaya Karakaya Ortaokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlerine aldıkları hediyelerini ve harçlıkları ile aldıkları yardımları, Suriye'deki Türkmenler'e göndermek üzere yardım kuruluşlarına verdi.

24.11.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığlı öğrenciler, öğretmenler günü hediyelerini Türkmenler'e gönderdi

Elazığ Kaya Karakaya Ortaokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlerine aldıkları hediyelerini ve harçlıkları ile aldıkları yardımları, Suriye'deki Türkmenler'e göndermek üzere yardım kuruluşlarına verdi.

Suriye'nin Hatay sınırında Rus Savaş uçaklarının bombardımanı nedeniyle zor günler geçiren Türkmenler'e yardım göndermek isteyen Kaya Karakaya Ortaokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerine aldıkları hediyeler ile, cep harçlıkları ile aldıkları giyim ve yiyecekleri, zor günler geçiren Türkmenler'e göndermek üzere okula getirdi. Öğretmenleri nezaretinde topladıkları yardım poşetlerini hayır kuruluşlarına ulaştırmak için toplayan ortaokul öğrencileri, "Türkmen kardeşlerimize yardım göndermek istedik. Bir poğaça, gül, su, meyve suyu, bir de ayran almıştık. Bunları kardeşlerimize gönderiyoruz" dedi.

Öğrenciler topladıkları yardımlarla birlikte yazdıkları, "Rusya defol", "Türkmenler yalnız değildir" yazılı dövizlerle yaşananları protesto etti.

Öğrencilerin topladıkları yardım poşetleri okul önünde toplandıktan sonra Türkmenler'e yardım götüren kuruşlara teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığlı Öğrenciler, Öğretmenler Günü Hediyelerini Türkmenler'e Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement