Elazığspor Başkanı: İbrahim Üzülmez, Adanaspor Maçında Takımın Başında Olacak - Son Dakika
Güncel

Elazığspor Başkanı: İbrahim Üzülmez, Adanaspor Maçında Takımın Başında Olacak

Elazığspor Başkanı: İbrahim Üzülmez, Adanaspor Maçında Takımın Başında Olacak

Vartaş Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, istifasını sunan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifasını gündemlerine almadıklarını belirterek, "Üzülmez, Adanaspor maçında takımın başında olacağını söyledi" dedi.

26.12.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vartaş Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, istifasını sunan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifasını gündemlerine almadıklarını belirterek, "Üzülmez, Adanaspor maçında takımın başında olacağını söyledi" dedi.

PTT 1'inci Lig'de lider durumda bulunan ve maddi sorunlar yaşayan Vartaş Elazığspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifasını sunmasının ardından kulüp Başkanı Selcuk Öztürk, bugün basın toplantısı düzenledi. Üzülmez'in istifasını yönetim kurulu toplantısında gündeme almadıklarını belirten Öztürk, "Her kulüpte olduğu gibi Elazığspor'da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu bize özel bir konuda değil. Maalesef ekonomik kaynak oluşturma gelen gelirlerle, özellikle PTT 1'inci Lig'de gelen gelirler çok az. Bu gelirlerle de rakipler ile mücadele etmek kolay değil. Rakip takımlarımızın oluşturduğu farklı kaynak yöntemlerine karşı bizim de yeni kaynak yöntemleri oluşturmamız lazım. Bunları oluşturmadıktan sonra Vartaş Elazığspor PTT 1'inci Lig'de kaldığı sürece bu sıkıntıları yaşayacaktır. Bu bağlamda futbolcu kardeşlerimiz böyle bir eylem içerisine girdi, önemli de değil kendi adıma. Çünkü kardeşlerimiz kendi adlarına haklı olabilirler" dedi.

Öztürk, teknik heyetinde futbolcuların yaşadıkları sıkıntılardan rahatsız olduklarını belirterek, "Bu antrenmana çıkmama olayını bir gün yapılmasının ben uygun olacağını söyledim. Bir gün antrenmana çıkmamışsın tamam ama bunu devam ettirmeyin, bu bir gün ile sınırlı kalsın dedim. Arkadaşlarımız devam ettirdi. Bizde üzerlerine gitmedik. Teknik heyetimiz bu olaylardan dolayı biraz sıkıntıya girdi. Sonuçta yeni gelen bir teknik heyetimiz. 5 maçta 10 puan alan bir teknik heyetimiz var. Ortalaması ikiye gelir ki buda PTT 1'inci Lig'in en üst sınırıdır. Bütün rakiplerimizin ortalamasının üstündedir. Biz hocamızı seviyoruz. Hocamız geldi bize bir renk kattı. Mücadele etti. Takımda bir heyecan ve ateşleme yarattı. Oyuncuların antrenmana çıkmamasından dolayı etkilendi ve böyle bir karar aldı. Kibarca istifasını verdi. Şuan istifasını ben henüz gündeme almadım. Yönetim kurulumuzda değerlendireceğiz. Bizimde hocamızdan ricamız oldu. İstifanı değerlendireceğiz ama sonuçta buraya kadar gelmişsiniz ara tatil giriyor, devre bitiyor Adanaspor maçına da lütfen takımın başında çıkın diye telkinde bulundum sağ olsun oda bizi kırmadı. Çünkü önemli bir rakibimiz ile oynayacağız. O da bizi kırmadı. Maçtan sonra hocamız ile oturup bir değerlendirme yapacağız. Yüz yüze beraber bir toplantı yapacağız. Belediye başkanımız ve sayın valimiz bize sonuna kadar destek. Onlar destek olduktan sonra bizde gardımızı düşürmeyiz. Bu mücadeleyi ligin sonuna kadar Allah nasip ederse götüreceğiz ve Süper Lig'e çıkacağız diye inanıyorum.

Ben yorulmam, yıpranmam eziyet çekilecekse ben burada eziyet çekerim, cefasını çekerim. Yeter ki değerli valimiz ve belediye başkanımız başımızda ve yanımızda olsun. Ellerinden geleni yapıyorlar. Vartaş Elazığspor'da yaşanan bu sıkıntıyı fazla abartmaya gerek yok. Bu geçici bir sıkıntı. Sağ olsunlar zaten kaynak oluşturuluyor. Çoğunuzun bilgisi var açıklamamız icap etmez. Kaynaklar oluşturuluyor. Bu kaynaklar doğrultusunda ara transferimizde yapacağız. Görüştüğümüz değerli oyuncular var. ve en iyi şekilde bu yola devam edeceğiz. Sadece kısa süreli bir sıkıntımız var" dedi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor Başkanı: İbrahim Üzülmez, Adanaspor Maçında Takımın Başında Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement