Elazığspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Elazığspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Elazığspor\'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Elazığspor, PTT 1. Ligin 2. haftasında Karşıyaka ile seyircisi önünde yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

03.09.2014 20:50  Güncelleme: 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor, PTT 1. Lig'in ikinci haftasında Karşıyaka ile seyircisi önünde yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Esneme hareketlerinin ardından antrenman pas çalışmasıyla sürdü. Daha sonra taktik çalışan futbolcular, Cangele dışında antrenmana tam kadro katıldı.

İdman öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özat, transfer döneminin bittiğini, iş bittikten sonra sızlanmanın bir anlamının olmadığını söyledi. İmkanları dahilinde yapabileceklerini yaptıklarını ifade eden Özat, "Gönül isterdi ki birkaç oyuncu daha alabilelim ve önceliklerimizin alternatifleri olsun. Bu takım 15-20 gündür ayakta. Bir uğraş vermeye çalışıyoruz, mücadele veriyoruz, bu takım hepimizin takımı" diye konuştu.

Osmanlıspor maçını oyuncularla birlikte izlediklerini söyleyen Özat, golleri tamamen kendi bireysel hatalarından dolayı yediklerini kaydetti.

İyi bir takım oluşturmanın kolay olmadığını belirten Özat, şöyle devam etti.

"Şunu her zaman ifade ediyorum, Elazığspor belki sağlam temeller üzerinde çıksaydı lige, bugün belki bu noktalarda olmayabilirdi. Elazığspor, üst lige çıkar çıkmaz ama bir daha çıktığı zaman düşecek duruma gelmemeli, oraları bir daha yaşamamalı, sağlam çıkmalı. Bunu bu sene konuşmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. Yaşanan maddi manevi sıkıntıların yanında başkan (Selçuk Öztürk) elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Ben varlık olan yerde yokluk çektim ama burada olan mevcut dahilinde en iyisinin yapıldığını biliyorum. O anlamda kimseye bir şey demeye hakkımız yok. Bu oyuncular da bu ligin oyuncuları, kötü oyuncular değil."

Ligin ilk 6 haftasında kimsenin maçların ne olacağını sormamasını isteyen Özat, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz Osmanlıspor'u yenip içeride Karşıyaka'ya da yenilebilirdik, yenebiliriz de futbolun diğer neticeleride olabilir. Şunu çok net söyleyebilirim ki 6. haftadan sonra bu takım içeri dışarı fark etmeksizin puanları toplayacak. Ben bunun sözünü veririm ama 6. haftaya kadar toplayabileceğimiz en maksimum puanı toplamaya çalışacağız. Bu bir puan olur, üç puan olur onu bilemem ama 6. haftaya kadar en iyi puanı toplayacağız. Ondan sonra bu takım fizik olarak herkesin önüne geçecek." - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement