Elazığspor'da Maddi Kriz! 9 Futbolcu TFF'ye Başvuruyor - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Maddi Kriz! 9 Futbolcu TFF'ye Başvuruyor

İbrahim Üzülmez yönetiminde zirveye kurulan Elazığspor büyük maddi krizle boğuşuyor. 9 yerli oyuncu, kulübü TFF'ye şikayet etti. Yabancılar da FIFA'ya gidiyor.

18.12.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yılların en zorlu yarışlarından biri yaşanan PTT 1. Lig'de İbrahim Üzülmez yönetiminde zirveye kurulan Elazığspor büyük maddi krizle boğuşuyor. 9 yerli oyuncu, kulübü TFF'ye şikayet etti. Yabancılar da FIFA'ya gidiyor.

ALACAKLARDA SORUN YAŞANIYOR

Urfa deplasmanına giden Bordo-Beyazlılar'da takımda moraller adeta yerle bir. Bunun nedeni ise uzun süredir kulüp içinde yaşanan maddi sıkıntılar. Fanatik'in haberine göre, Doğu ekibinde futbolcular sezon başından bu yana alacaklarında problem yaşıyor.

YERLİLER KAÇIYOR

Hemen hemen hepsi ilk 11'de görev alan tam 9 oyuncunun, kulübü bu nedenle TFF'ye şikayet ettiği ve takımın devre arası öncesi dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi. Eğer kulübü federasyona şikayet eden oyuncuların paraları gereken zaman içerisinde ödenmezse en az 4 takviyeye ihtiyacı olan Bordo-Beyazlılar'da takımın önemli isimleri boşa çıkacak. Cleyton, Tom, Segbefia ve Traore gibi birbirinden kaliteli yabancılara sahip olan Gakgoşlar'da bu oyuncuların hemen hemen hepsi için de benzer tehlike geçerli. Takımını yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle motive etmekte zorlanan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in de şehrin ileri gelenlerinin kulübe olan ilgisizliğinden dolayı rahatsız olduğu bildirildi.

İPLER KOPMA NOKTASINA GELDİ

Devre arasına iki maç kala en büyük sıkıntı ise primler. Çünkü normal maaşlarını alamayan futbolcular primlerini dahi göremiyor. Vali Murat Zorluoğlu dışında şehrin dinamiklerinden beklenen desteği göremeyen genç teknik adamın da kulüple iplerinin kopma noktasına geldiği edinilen bilgiler arasında.

CAMİAYI ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Geçen sezondan bu yana ilk kez zirve için bu kadar iddialı olan, İbrahim Üzülmez'in oynattığı etkili futbolla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline gelen Gakgoşlar, 15 güne kadar beklediği desteği göremezse camiayı zor günler bekliyor.

Elazığspor\'da Maddi Kriz! 9 Futbolcu TFF\'ye Başvuruyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Elazığspor'da Maddi Kriz! 9 Futbolcu TFF'ye Başvuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ahsen mert: el atılmalı acilen.şehrin ileri gelenleri. 12 2 Yanıtla
  • Polat: Beter olun zavallılar 2 9 Yanıtla
  • ifrit: bunlar da kürt hep devletten bekler ama sonra cukur kazip devlete karsi olurlar,hicbir kürt takimini 1inci lige almiycan, kürt liginde oynasin dursunlar. 0 10 Yanıtla Kul..: Allah katında senin kürtlerden farklı bir özelliğin mi var? Mesela 3 gözün,4 ayağın,5 elin falan mı var? (kürt değilim bu arada bilgin olsun..) 7 0
  • Cengo: Fanatiğin her zamanki asparagas haberlerinden. 4 3 Yanıtla
  • isyankar gakkos: elazig sahipsiz elazig a sahip çıkmazlar yalan ci siyasetçiler belediye baskani yalan 4 2 Yanıtla
  • Vah vah gakkoş: Faik bey nerelerdesiniz, Türkiye de evlendirmediğin çift kalmadı, biraz da kendi memleketinize el atsanız 6 0 Yanıtla
  • Ah ulan gakkoşlar: yazık gerçekten çok yazık.. 2 0 Yanıtla
  • malatyali: 44 inşallah düzelir gakkos 1 0 Yanıtla
  • tatar : elazığ sahip li olsa malatya ya çalışmaya gelmezler..ya gakkolar yinede elazığspor bizim. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement