Elazığspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Elazığspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

22.04.2014 19:36  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Elazığspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, Galatasaray maçı hazırlıklarına yüksek konsantrasyonla devam ettiklerini belirterek, bu maçtan alacakları puan veya puanların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Buruk, zorlu bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, "Tehlikeli bölgeden uzaklaşma hedefimize, bazı maçlarda aldığımız sonuçlarla çok yaklaştık. Son oynadığımız Bursaspor maçı, 31 puandan 34 puana yükselme maçıydı ama bu şansı değerlendiremedik. Şu anda 15. sıradayız. Lig şu anda bitse kümede kalmış durumdayız. Biz 7 puandan buraya geldik. Bundan sonra her maç bir final. Galatasaray maçı çok önemli bir karşılaşma. Bu maçtan alacağımız puan veya puanlar bizim için çok değerli. O yüzden iyi bir şekilde hazırlanıp, yüksek konsantrasyonla bu maça çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Buruk, kalan 4 maçtan alınacak 2 galibiyetle ligde kalma olasılıklarının yüksek olduğunu belirterek, "Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağımız maçlarımız var. Fikstürümüz zor fakat biz maksimumu yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kadro dışı bırakılan Serdar Özkan'ın affedilmesi gibi bir düşüncenin olmadığını ifade eden Buruk, "Takımımızın birliği beraberliği her şeyin üzerindedir. Benim değerlerim, takımın değerleri her şeyin üzerindedir. Önemli olan taraftarlarımızın daha çok takımın yanında olması, takıma destek olması" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement