Elazığspor, İkinci Yarıya Beraberlikle Başladı - Son Dakika
Spor

Elazığspor, İkinci Yarıya Beraberlikle Başladı

PTT 1. Lig’in ilk yarısını lider bitiren devre arasında aldığı transfer yasağı ile kadrosunu güçlendirme fırsatı bulamayan Vartaş Elazığspor, ligin ikinci yarısına beraberlikle başladı.

01.02.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in ilk yarısını lider bitiren devre arasında aldığı transfer yasağı ile kadrosunu güçlendirme fırsatı bulamayan Vartaş Elazığspor, ligin ikinci yarısına beraberlikle başladı.

PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Vartaş Elazığspor, süper lige çıkmak için mücadeleyi elden bırakmıyor. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile ikinci yarıya başlayan ve transfer yasağı nedeniyle kadrosuna istediği isimleri katamayan Vartaş Elazığspor, Göztepe ve Giresunspor karşılaşmalarında gösterdiği performans ile süper ligi son ana kadar zorlayacağını gösterdi.

Ligin ikinci yarısına kendi evinde Göztepe karşılaşmasıyla başlayan Vartaş Elazığspor, Ümit Tutinci ile öne geçtiği karşılaşmada Göztepe'den Özgür İleri'nin attığı gol ile sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Sezonun ilk yarısında da Göztepe ile Elazığspor 2-2 berabere kalmıştı.

Dün de önceki hafta yağan kar yağışı nedeniyle ertelenen Giresunspor karşılaşmasına çıkan Vartaş Elazığspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada mücadeleyi son ana kadar bırakmayarak bulduğu 2 gol ile durumu 2-2'ye getirerek 1 puanı almayı başarmıştı. İlk yarının ikinci haftasında Elazığ'da karşılaşan iki takım 1-1 berabere kalmıştı.

İki maçta aldığı 2 puanla averajla 4. sıraya kadar gerileyen bordo-beyazlı ekip, lider Kardemir Karabükspor'un 2 puan gerisinde bulunuyor. Şuana kadar oynanan 19 karşılaşmadan 8 galibiyet, 7 beraberlikle çıkan Elazığspor, 4 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Bu hafta sonu Vartaş Elazığspor, düşme potasında bulunan sondan ikinci sıradaki Denizlispor'la karşılaşacak. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor, İkinci Yarıya Beraberlikle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement