Ümit Özat: Oyunun Tek Hakimi Elazığspor'du - Son Dakika
Spor

Ümit Özat: Oyunun Tek Hakimi Elazığspor'du

Karşıyaka'ya 2-1 yenilen Elazığspor'da, Teknik Direktör Ümit Özat, ''Objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor'du.'' dedi.

15.09.2014 00:24  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Elazığspor'da, teknik direktör Ümit Özat, ''Maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor'du'' dedi.

Özat, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, oyuncular hakkında konuşmayı sevmediğini fakat kaleci Ivesa'nın 2 karşılaşmada da hatalı goller yediğini söyledi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten Özat, ''Maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor'du. Bireysel hatalar yapıyoruz. Oynanan oyuna göre skorun hakkı bu değildi. Takımın temposundan memnun kaldım. Çok pozisyona girdik ama ikinci golü bulamadık. Bundan sonraki süreçte yapacağımız her antrenmanın bize faydası olacak" ifadelerini kullandı.

- Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Göksu, ''İki takım oyuncuları da çok iyi mücadele etti. Maç centilmence oynandı. Karşıyaka takımı olarak ligin başında 3 puan hedefimiz vardı. Her maça bu amaçla çıkıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Elazığspor'a da başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Ümit Özat: Oyunun Tek Hakimi Elazığspor\'du
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ümit Özat: Oyunun Tek Hakimi Elazığspor'du - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement