Elazığspor - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Orduspor Maçının Ardından

Elazığspor - Orduspor Maçının Ardından

Elazığspor’un Orduspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından taraflar basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

29.09.2014 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor'un Orduspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından taraflar basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını belirterek, "İlk 45 dakika çok güzel bir oyun oynadık. Zamanında gelen goller bizi rahatlattı. Santrfor olmadığı için ilerde top tutamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Önde bir tane pilot bir oyuncumuz olsa topu rahat tutup defansın rahatlamasını sağlayabiliriz. Atilla girdi elinden geleni yaptı. Ömer de çok önemli bir oyuncu olduğunu bize ve herkese ispatladı. Ben oyuncularımıza hep şunu söyledim. Karşıyaka ve Şanlıurfa maçından sonra dedim ki; 14 maç var, alma ihtimalimiz olan 42 puan var. Bunun 20'sini, 22'sini 15'ini toplarız. Çuvalı bir bir değil 3-3 doldurmaya çalışacağız. Bu futbol kazanmasak da kaybetmeyeceğiz. Bu oyun felsefemiz oldu. Şunu çok net itiraf ediyorum. Bu haftadan itibaren bizim takımımızdan fizik ve kondisyonu yüksek bir takım yoktur. Çok net. Ama genç oyuncular var. Onlar da tecrübe kazanınca bu takım çok daha iyi işler becerecektir" şeklinde konuştu.

Elazığsporlu futbolcu Mehmet Çakır ise, iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "İki haftadır iyi futbol oynuyorduk ama sonuca yansımıyordu. Bu maçı kazanacağımızdan şüphemiz yoktu. Genel itibariyle iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

ORDUSPOR CEPHESİ

Bugün çok kötü oynadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Orduspor olarak buraya gelirken problemlerimizin bir çoğu hallolmuştu. Gerçekten iyi çalıştık. Son derece birlik olduğumuzu düşünüyordum. Sahada ne yazık ki bambaşka bir resim gördüm. Bu problemleri Ordu'ya gidip çözeceğiz. Problem kimde, neredeyse acilen çözülmesi gerekiyor. Sahada iyi oynayamadık. İyi oynayamayınca rakip cezayı kesti. Orduspor büyük bir takım. Problem kimde ve neredeyse acilen çözülmesi gerekiyor. Sahada iyi oynayamadık. Rakip de cezayı kesti. Orduspor büyük bir takım, bundan sonra da gerekeni yapacağız" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement