Elazığspor'un Elektriğini Kesmeye Geldiler - Son Dakika
Güncel

Elazığspor'un Elektriğini Kesmeye Geldiler

Elazığspor\'un Elektriğini Kesmeye Geldiler

Elazığspor, kulüp tesislerinin 41 bin liralık faturası ödenmediği için elektriği kesmeye gelen ekipler, kulüp görevlilerince içeriye alınmadı.

14.07.2014 18:10  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor olağanüstü kongreye hazırlanırken, kulüp tesislerinin 41 bin liralık faturası ödenmediği için elektriği kesmeye gelen ekipler, kulüp görevlilerince içeriye alınmadı. Basın mensuplarının tesislere gitmesi üzerine elektrikleri kesmeye gelen AKSA Elektrik Şirketi ekipleri, elektrikleri kesmeden kulüp binasından ayrıldı.

Bugün akşam saatlerinde Elazığspor kulüp binasına gelen AKSA Elektrik A.Ş. ekipleri, 41 bin liralık borç nedeniyle tüm tesisin elektriklerini kesmek istedi. Ancak kulüp görevlileri tarafından yaklaşık 5 saat boyunca tesislere sokulmayan AKSA ekipleri, basın mensuplarının tesislere gelmesinden sonra buradan ayrıldı.

Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal, tesislerin elektriğinin geçen cuma günü kesildiğini belirterek, "Cuma günü mesai bitimine yakın bir saatte AKSA yetkilileri tesislere gelerek elektriği kestiler. Sonra biz kendilerinden rica ettik ve tekrar açtırdık. Cumartesi ve Pazar günü bu kesintiler 3 kez devam etti. 4 gündür bu süreç devam ediyor. Bugün de yine yetkililer geldiler. Yaklaşık 5 saattir bekliyorlar. Biz de arkadaşları tesislere almadık. Mesai bitimini bekleyelim. Bu işi çözmeye çalışacağız dedik. Daha sonra AKSA yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, en son grup amiri arkadaşımız buraya kadar geldi. Bölge Müdürü Şerif beyin benimle daha sonra özel olarak görüşeceğini söyleyip gittiler. Tabi şu aşamada Elazığspor bir geçiş sürecinde. Elazığspor tesislerinin 41 bin lira elektrik borcu var. Çok büyük bir para değil ama görevi bırakacak olan yönetim, 'Yarın kongre var kongre sürecini bekleyelim' diyor. Görevi devralacak arkadaşımız da 'Yarın kongre var o da süreci bekleyelim' diyor haklı olarak, bunu ifade ediyor" diye konuştu.

Tesisler önünde bekleyen AKSA Elektrik A.Ş. ekipleri, tesislere çağırılan basın mensuplarını görünce yetkililerle görüştükten sonra, elektrikleri kesmeden tesislerden ayrıldı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor'un Elektriğini Kesmeye Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement