Elbistan'da Günde 20 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da Günde 20 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtılacak

Elbistan\'da Günde 20 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtılacak

Elbistan Belediyesi Ramazan’da yoksul ve ihtiyaç sahibi 20 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak.

18.06.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan Belediyesi Ramazan'da yoksul ve ihtiyaç sahibi 20 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak.

Elbistan'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerinin iftar sofralarına sıcak yemek sunmak için kolları sıvayan Elbistan Belediyesi Aşevinde hazırlıklarını tamamladı ve iftara yetişmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi. Aşevinde pişirilen sıcak yemekler, Kent Konseyi Ramazan Çadırı ve mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Aşevindeki 30 personel tarafından hazırlanan yemekler 7 araçla mahallelerde önceden belirlenen 20 bin kişinin evlerine kadar ulaştırılacak.

Aşevi'ndeki çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Türkan, Elbistan Belediyesi'nin bu özel geleneği çeyrek asırdır sürdürdüğüne vurgu yaptı.

Ramazan ayının merhamet, sevgi, şefkat, paylaşma gibi erdemlerle Müslümanların manevi kazancının arttığı bir ay olduğuna dikkat çeken Türkan, "Öncelikle tüm halkımızın Ramazan-ı Şerif'inin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük'ün talimatıyla, her Ramazan olduğu bu Ramazan'da da Aşevi'miz çalışmalarına başladı. Elbistan Belediyesi olarak ilçemizde sofrasında sıcak yemeği olmayan hemşerilerimizin en azından Ramazan ayı boyunca yanlarında olmak istiyoruz. Elbistanlı hayırsever esnaflarımız ve hemşerilerimizin de büyük katkısı ve gerekse Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün kolektif ve müşterek hizmetleri sonucunda bu güzel gelenek devam ediyor. Aşevimizde pişen yemeklerimizi 30 kişilik personelimizle ve 7 aracımızla dağıtacağız. Günlük 20 bin kişiye yemek ulaştıracağız" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbistan'da Günde 20 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement