Elektrik Akımına Kapılarak Ölen Küçük Özcan'ın Sınıfında Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

Elektrik Akımına Kapılarak Ölen Küçük Özcan'ın Sınıfında Gözyaşı

Elektrik Akımına Kapılarak Ölen Küçük Özcan\'ın Sınıfında Gözyaşı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 4’üncü sınıf öğrencisi Özcan Mert Köse’yi sınıf arkadaşları unutmadı.

08.02.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 4'üncü sınıf öğrencisi Özcan Mert Köse'yi sınıf arkadaşları unutmadı.

Korkutelinin Ulucak Susuzu mahallesinde geçtiğimiz günlerde Osman Önal İlkokulu öğrencisi Özcan Mert Köse, (10) mantarhanede elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirmişti. 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde sınıf arkadaşları Özcan Mert'i unutmadı. Arkadaşları, Köse'nin Korkuteli Osman Önal İlkokulu 4'üncü sınıftaki sırasına çiçek bıraktı.

Osman Önal İlkokulu Müdürü Hasan Karatopak, Özcan Mert Köse'nin başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Çocuğumuzun ölümü bizi çok üzdü. Bugün en zor günümüz. Sınıfta ders işlerken bir çocuğumuzun yanımızda olmaması bize acı veriyor. Yakınlarına sabır diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Sınıf arkadaşları da, "Arkadaşımız her gün buradaydı. Benden bazen silgi isterdi ve bütün malzemelerini bizimle paylaşırdı. Şimdi çok üzgünüz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elektrik Akımına Kapılarak Ölen Küçük Özcan'ın Sınıfında Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement