Elektrik Faturaları Çileden Çıkardı: Şehit Annesiyim Yüksek Gelen Faturaları Ödeyemiyorum - Son Dakika
Güncel

Elektrik Faturaları Çileden Çıkardı: Şehit Annesiyim Yüksek Gelen Faturaları Ödeyemiyorum

Elektrik Faturaları Çileden Çıkardı: Şehit Annesiyim Yüksek Gelen Faturaları Ödeyemiyorum

Elektrik faturalarındaki artış tüketicileri çileden çıkarmaya devam ediyor.

21.02.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektrik faturalarındaki artış tüketicileri çileden çıkarmaya devam ediyor. Özellikle 2014 yılının başlangıcından itibaren faturalara yansıyan artış vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Şikayetvar'ın haberin göre; elektrik aboneleri her ay artış gösteren faturalarından şikayetçi. Son bir yılın tüm faturalarını inceleyen ve gözle görülür bir artış olduğunu iddia eden vatandaşlar, özellikle 2014 yılı itibariyle faturalarının 3 katına kadar çıktığını ifade etti. Mesken sahibi aboneler, her ay aynı kullanım olmasına rağmen faturalardaki artışa anlam veremediklerini belirtirken, bu artışın saatlerden kaynaklanabileceğini, artık bir çözüm beklediklerini kaydetti.

Mağdurlar arasında şehit annesinin de bulunduğu tüketicilerin şikayetleri şöyle:

-"ŞEHİT ANNESİYİM YÜKSEK GELEN FATURALARI ÖDEYEMİYORUM"-

"Erzurum Köprüköy ilçesinde ikametgah etmekteyim. Adım Ümmü Gülsün Sönmez. Şehit İ. Hakkı Sönmez'in annesiyim... Son bir kaç senedir elektrik faturalarım son derece yüksek gelmekteydi ancak son zamanlarda daha da artış oldu. Kızım başvuru yaptı ve saat değiştirildi. Saat değiştikten sonra fatura tutarı yüzde 70 oranında düştü. Köprüköy'de yer alan büroya başvurdum ancak bu konuda yardım edemeyeceklerini bildirdiler. Şuan ödemem gereken 325 TL bir fatura var. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kullanmadığım bir elektrik tutarını ödeyecek güçte değilim. Lütfen dikkate alın..."

"HER YIL ARTAN FATURAMI BİRİ AÇIKLASIN"-

"2011 yılında gelen faturalarımın aylık tutarı 34 TL ile 44 TL arasında değişiyordu. 2012 faturalarımın tutarı ise 39 TL ile başladı 60 TL'ye çıktı. 2013 faturalarımın tutarı ise 64 TL ile başladı 138 TL ile yıl bitti. 2014 yılına geldiğimizde ise 1. ayın faturası 158 TL geldi. Kullandığım elektrik aynı lütfen birileri bana bu artışları açıklasın."

-"2014 SONRASI FATURALAR AŞIRI YÜKSEK GELMEYE BAŞLADI!"-

"Sayın yetkili; 2014 yılından beri yani son iki aydır aşırı derecede yüksek fatura gelmektedir. 80 TL'lik fatura 250 TL 300 TL gelmeye başladı."

-"DÜKKAN FATURASI EVDEN DAHA AZ GELİYOR"-

" Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan 4 kişilik bir aileyiz. Sabah 7'de evden çıkıp, akşam 8'de eve gelmemize rağmen her ay gelen yüksek faturalardan bıkmış durumdayız. İşletmekte olduğumuz dükkanımıza evdeki faturadan daha az fatura gelmesi bizi dehşete düşürmektedir.

Her ay mesken faturası adı altında 250 - 350 TL para ödemekten bıktık. Günde 2-3 saat elektrik kullanımıyla bu kadar fatura gelmesi mümkün değildir. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum"

-"NORMALİN 3 KATI FATURA GELDİ!"-

"Öncelikle faturalarını düzenli ödeyen bir tüketiciyim. Her ay faturam 70-80-90-TL tutarında değişiklik gösteriyordu. Fakat son faturam 328 TL geldi. Yaklaşık 3 haftadır şikayetimi bildirdiğim halde hala tarafımıza bir dönüş olmadı. Bir eve ve doğalgazla ısınan bir eve böyle bir faturanın gelmesi saçmalıktan başka bir şey değil. Bunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim."

"Soruyorum kaçak kullanım bedellerini mi bize ödetiyorsunuz? Çağrı merkezlerinde muhatap yok evimde elektrikli ev aletlerim herkesinkinden az dikkatli bir tüketiciyim az gelen faturalara saati bozuk bahanesi sunuluyor o zaman herkes bozsun saatini."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Elektrik Faturaları Çileden Çıkardı: Şehit Annesiyim Yüksek Gelen Faturaları Ödeyemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement