Elektrik Kesintileriyle İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kesintileriyle İlgili Açıklama

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ülke genelinde yaşanan elektrik kesintilerinden sanayinin yara aldığını belirtti.

31.03.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ülke genelinde yaşanan elektrik kesintilerinden sanayinin yara aldığını belirtti.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak birçok ilde yaşanan elektrik kesintilerini yorumladı. Yazılı bir açıklama yayımlayan Yorgancılar, kesintilerden sanayinin yara aldığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"38 ilde sabah saatlerinden itibaren yaşanan elektrik kesintisi, Türkiye'yi karanlığa gömmenin ötesinde, en büyük yarayı sanayi almıştır. Dört saatin ardından çok kısıtlı verilen elektrik ve ne yazık ki, sebebi tam olarak açıklanamayan bir durum olarak yaşanılan kaos ortamı bugünün Türkiye'sine yakışmamıştır. Elektrik kesintisi üretimi sekteye uğratırken, milyonlarca dolarlık makinelere zarar vermektedir. Şu an jeneratörü olan büyük ölçekli kuruluşlarımız ve belli bölümlerde kullananların dışında sadece İzmir'de değil diğer illerimizde de sanayicilerimiz şaşkın ve öfkeli olmanın dışında ellerinden bir şey gelmemektedir. Belirsizlik, durumu daha da güçleştirmektedir. Elektriği yoğun kullanan belli sektörlerimiz kuşkusuz bu süreçte ciddi zarar görmüştür. Bu zarar mutlaka telafi edilmeli ve sağlıklı bilgi bizle paylaşılmalıdır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elektrik Kesintileriyle İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement