Elektrik Kesintisi Hastaneleri de Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kesintisi Hastaneleri de Etkiledi

Elektrik Kesintisi Hastaneleri de Etkiledi

* İstanbul'da yaşanan elektrik kesintisinden hastaneler de etkilendi.

31.03.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* İstanbul'da yaşanan elektrik kesintisinden hastaneler de etkilendi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde jeneratörler devreye girmesine rağmen Radyoloji Kliniği'nde hastalar beklemek zorunda kaldı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA

Türkiye'de yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle hastanelerde bazı bölümlerde sorun yaşandı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen hastalar, elektrik kesintisi nedeniyle Radyoloji ünitesinin çalışmadığını ve röntgen çekilemediğini belirtti. Sıra numarası alan birçok hasta elektriğin gelmesini bekliyor.

Tomografi çekimi için hastaneye gelen Engin Mert "Oğlum okulda oynarken düşmüş. Tomografi çekimi için hastaneye geldik. Ama elektrik kesintisi nedeniyle tomografi çekilemiyor. Bize 1 -2 saat sonra gelin dediler. Eve gidin çocuğun başına buz koyun bulantı olursa tekrar bakarız dediler. Jeneratörler çalışıyor ama tomografiyi çalıştıramıyormuş" dedi.

Öte yandan elektrik kesintisi nedeniyle trafik ışıklarında da sorun yaşanıyor. Yanmayan ışıklar nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Kesintisi Hastaneleri de Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • zehra: Daha gelmedi mi konya ya 0 1 Yanıtla
  • Abdülmuttalib: Konya ya nezaman gelecek merakla bekliyoruz : 0 0 Yanıtla
  • serdar: Gelir az kaldı 0 0 Yanıtla

Advertisement