Elektrik Skandalına Açıklama - Son Dakika
Spor

Elektrik Skandalına Açıklama

Elektrik Skandalına Açıklama

Beşiktaş-Tottenham maçındaki elektrik kesintileriyle ilgili BEDAŞ bir açıklama yaptı.

12.12.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), Beşiktaş ile İngiltere'nin Tottenham takımları arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi C Grubu son hafta maçında yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın iç tesisatının sorumluluğunun yönetimde olduğunu, dağıtım şirketinin stat iç tesisatına müdahale hakkı bulunmadığını bildirdi.

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, dün akşamki maç sırasında meydana gelen elektrik kesintisinin BEDAŞ sisteminden kaynaklanmadığı, stadyumun jeneratör sisteminin devreden çıkmasından dolayı yaşandığının daha önce duyurulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"BEDAŞ görev sorumluluğu alanı içerisinde olmasına rağmen, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın iç tesisatının sorumluluğu kendi yönetimlerinde olup, dağıtım şirketimizin stat iç tesisatına müdahale hakkı bulunmamaktadır. Stadın enerji yönetimi ve aydınlatma otomasyonu stat yönetimi tarafından yapılmaktadır. Genel olarak statlar, maç esnasında kendilerine ait jeneratörlerden beslenmekte olup, sorumluluğumuzda bulunan ve stadyumu yedek olarak besleyen dağıtım şebekemizde herhangi bir kesinti ve arıza meydana gelmemiştir."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Elektrik Skandalına Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement