Elektrikçilerin Kış Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Elektrikçilerin Kış Mesaisi

Elektrikçilerin Kış Mesaisi

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muş kent merkezi, ilçe ve köylerinde fırtına yüzünden yıkılan direkler, elektrikçilerin fazla mesaisi ile yenileniyor.

10.01.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muş kent merkezi, ilçe ve köylerinde fırtına yüzünden yıkılan direkler, elektrikçilerin fazla mesaisi ile yenileniyor.

Geçen hafta bölgede hayatı felç eden fırtına ve kar yağışı, Muş'ta Varto merkez, 3 belde, 246 köy, 50 mezra ve 6 mahalleyi elektriksiz bıraktı.

Kara kışta şimdiye kadar yapılan çalışmalarda devrilen 122 direk ve kopan 600 enerji nakil hattı 140 personelin olağanüstü çabaları sonucu yenilendi. Enerji sorununu çözmek için karakışa meydan okuyan işçiler, "Kar ve ayaz, çalışmalarımızı aksatıyor. Sık skık mola vererek ısınmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) İl Müdürü Eşref Şentürk, şöyle konuştu:

"Varto merkez ve 3 beldede elektrik kesintisi var. Fırtınadan elektriği kesilen 105 köy, 12 mezra ve 4 mahalleye elektrik verdik. Diğer bölgelere de elektrik verebilmek için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyoruz. Amacımız en kısa zamanda vatandaşlarımızın bu mağduriyetini giderebilmek." - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrikçilerin Kış Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.


Advertisement