Elektriklerinin Kesileceğini Öğrenen Köylüler, Trafoda Nöbet Tuttu - Son Dakika
Güncel

Elektriklerinin Kesileceğini Öğrenen Köylüler, Trafoda Nöbet Tuttu

Elektriklerinin Kesileceğini Öğrenen Köylüler, Trafoda Nöbet Tuttu

Sakarya'nın Kocaali ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinde elektriklerinin kesileceğini öğrenen vatandaşlar, trafo önünde ateş yakarak nöbet tuttu.

18.11.2014 03:50  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melen Projesi kapsamında sular altında kalacak olan Sakarya'nın Kocaali ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde elektriklerinin kesileceğini öğrenen vatandaşlar, trafo önünde ateş yakarak nöbet tuttu.

İstanbul'un içme suyu ihtiyacını karşılaması için planlanan Melen Projesi kapsamında sular altında kalacak olan Kocaali ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde kamulaştırılması yapılmadan evlerinden çıkartılmak istendiği öne sürülen vatandaşlar, elektriklerinin kesileceğini öğrenmesi üzerine trafo önünde toplandı. Ateş yakarak ısınan mahalle halkı, trafo önünde vardiyalı olarak nöbet tuttu.

Ortaköy'de mağdur olduklarını ifade eden mahalle sakinlerinden Cumhur Angın, "Elektriğimizi yılbaşına kadar kesmeyeceğiz demişlerdi ancak dün gelen bir yazıya göre köyümüzün elektriğini bu akşam kesecekler. Köyümüzün elektriği kesilirse eğer mağdur oluruz. Hayvanlarımız var daha kapılarımızda, evlerimizi yerli yerine koyamadık. Gerçekten mağdur olan insanlarımız var" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elektriklerinin Kesileceğini Öğrenen Köylüler, Trafoda Nöbet Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement