Eleşkirt'te Elektrik Kesintisi Protestosu - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te Elektrik Kesintisi Protestosu

Eleşkirt\'te Elektrik Kesintisi Protestosu

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki muhtarlar, son aylarda sık sık elektriklerin kesildiğini öne sürerek protesto yürüyüşü yaptılar.

22.04.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki muhtarlar, son aylarda sık sık elektriklerin kesildiğini öne sürerek protesto yürüyüşü yaptılar.

Eleşkirt Muhtarlar Derneği üyeleri ve diğer muhtarlar, duruma tepki göstermek için Tedaş binasına yürüdü. Burada muhtarlar adına bir açıklama yapan Çifte Pınar Muhtarı Yıldırım Özmen, Tedaş'ın hizmet sunarken takındığı bu sorumsuz iş ahlakını protesto ettiklerini belirterek, "Aylardır şikayetlerimizi her platformda dile getiriyoruz. Tepkimizi çok demokratik bir şekilde dile getiriyoruz. Uysallığımız koyun olduğumuzdan değil, devletimizi sevdiğimizden, vatandaşımıza rahatsızlık vermek istemediğimizdendir. Yoksa buranın altını üstüne getirmesini de biliriz" dedi.

Yanıkdere Köyü Muhtarı Necati Kılıçarslan da, Tedaş'ın birkaç gün önce kendisine bir yazı gönderdiğini ve köyde bir abonenin bile borcu olması durumunda herkesin elektriğinin kesileceği yönünde bilgilendirme yazısı gönderdiğini öne sürdü.

Tedaş çalışanı Cesim Karagöz ise, kendisinin yetkili olmadığını ve sıkıntıların tamamını yetkililere aktaracağını söyledi.

Polis ekiplerinin önlem aldığı protesto, olaysız bir şekilde sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te Elektrik Kesintisi Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement