Eleşkirt'te 'Pembe Aslında Siyahtır' Oyunu - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te 'Pembe Aslında Siyahtır' Oyunu

Eleşkirt\'te \'Pembe Aslında Siyahtır\' Oyunu

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, kullanım yaşı ilköğretim okullarına kadar inen uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek için “Pembe Aslında Siyahtır” tiyatro oyununu sahnelendi.

09.04.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, kullanım yaşı ilköğretim okullarına kadar inen uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek için "Pembe Aslında Siyahtır" tiyatro oyununu sahnelendi.

Eleşkirt Belediyesi'nin destekleriyle Kasım Uçkan'ın yazdığı, Metin Karaman'ın yönettiği, Ömür Akkan, Yaşar Aydınlıoğlu, Gül Kahyaoğlu, Arda Artun Konak ve Güney Ayhan'ın görev aldığı oyun Eleşkirt 100. Yıl ilköğretim Okulu'nun çok amaçlı salonunda sahnelendi. Gündüz 13-18 yaş gurubu öğrencilere yönelik 3 seans halinde sahnelenen oyun, akşam ise halk için perdelerini açıyor. Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı, Jandarma Bölük Komutanı Ender Güleç, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, İlçe Emniyet Amiri Erhan Çilkaya ve bayan öğretmenlerin daha çok ilgi gösterdiği tek perdelik 45 dakika süren oyun büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda Yaşar Baba karakterini canlandıran Yaşar Aydınoğlu, oyunun sahnelenmesine katkı sunan İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu başta olmak üzere Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı ve Özel Kalem Müdürü Osman Sarı'ya teşekkür etti. Beğeniyle izlenen ve birçok bayan izleyiciyi ağlattığı görülen oyun protokol üyelerinin tiyatrocularla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te 'Pembe Aslında Siyahtır' Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement