Eleşkirt'te Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te Ramazan Yardımı

Eleşkirt\'te Ramazan Yardımı

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Müftü Selim Mahalle Muhtarı Faruk Göktürk, mahallesinde tespit ettiği maddi durumu zayıf ailelere Ramazan paketi dağıttı.

12.07.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Müftü Selim Mahalle Muhtarı Faruk Göktürk, mahallesinde tespit ettiği maddi durumu zayıf ailelere Ramazan paketi dağıttı.

Muhtar Faruk Göktürk, tespit edilen muhtaç ailelerin tamamına her hafta yardım paketi dağıtarak onların yalnız olmadığını ve hayırsever Eleşkirt halkının kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Göktürk, "Hayırsever esnaftan ve ilçe dışında oturup hayır yapmak isteyen hemşehrilerimizden alıp ihtiyaç sahiplerine yardım paketlerini dağıtıyoruz. Esnaf arkadaşlarımız yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına inandığı anda çok cömert davrandığına şahit oldum. Ramazan paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıktan sonra hayırseverlere kısa mesaj ile 'yardımlarınız hak sahiplerine ulaşmıştır' diye bilgi veriyoruz. Ramazan ayı boyunca yardımlarını esirgemeyen kadirşinas Eleşkirt halkına yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement