İstanbul'da Eli Silahlı Adamı Müzakereci Polis Teslim Aldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Eli Silahlı Adamı Müzakereci Polis Teslim Aldı

İstanbul\'da Eli Silahlı Adamı Müzakereci Polis Teslim Aldı

İstanbul Pendik'te bir evden silah sesleri geldiği ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, evde elinde silah bulunan ve dışarıya çıkmayan bir kişiyle karşılaştı.

25.08.2014 16:57  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Pendik'te hareketli dakikalar yaşandı.Bir evde eli silahlı ve dışarı çıkmayan zanlı polise teslim olmayınca olay yerine Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Polisler geldikten sonra da havaya ateş açan zanlı müzakereci polisin uğraşları sonucu teslim oldu.

RASTGELE SAĞA SOLA ATEŞ AÇTI

Güllübağlar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki sitede bulunan binanın giriş katında öğle saatlerinde silah sesleri geldi. Site sakinleri hemen polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri dairenin ziline bastı ancak açan olmadı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ SEVK EDİLDİ

Silah seslerinin devam etmesi üzerine olay yerine Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Bu arada olay yerindeki ekipler de çelik yelekle ellerinde silah hazır bekledi. Polisler adının İlhan Bozkurt olduğu öğrenilen zanlıyı daireden çıkması için ikna etmeye çalıştı. Zanlı, kola ve su istedi, polisler bu isteği hemen karşıladı. Ancak tüm çabalar yetersiz kaldı. Özel harekat polisleri de olay yerine gelerek site bahçesine girip operasyon için beklemeye başladı.

"MEMLEKETİMİZ O KADAR YABANCIYLA DOLDU Kİ..."

Bu sırada müzakereci polis memuru uzun uğraşlar sonunda İlhan Bozkurt'u ikna etmeyi başardı. Gözaltına alınan zanlı ekip otosuna götürülürken, "Niçin böyle bir şey yaptınız?" şeklindeki soruya, "Devleti protesto ediyorum, memleketimiz o kadar yabancıyla doldu ki, kendimizi teşkil edemiyoruz" diye karşılık verdi. Site sakinlerinden yaşlı bir adam, "Silah sesleri duyduk ardından polisler geldi" diye konuştu. Şüphelinin elindeki silahın özelliğiyle ilgili bilgi verilmedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Eli Silahlı Adamı Müzakereci Polis Teslim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement