Elibol: "Biz Allah'a ve Milletimize Güveniyoruz" - Son Dakika
Politika

Elibol: "Biz Allah'a ve Milletimize Güveniyoruz"

Elibol: "Biz Allah\'a ve Milletimize Güveniyoruz"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, AK Parti’nin karşısındaki muhalefet partilerinin paralel yapı ve uluslararası odaklarla birlikte hareket ettiklerini belirterek, “Biz sadece Allah’a ve milletimize güveniyoruz” dedi.

29.05.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, AK Parti'nin karşısındaki muhalefet partilerinin paralel yapı ve uluslararası odaklarla birlikte hareket ettiklerini belirterek, "Biz sadece Allah'a ve milletimize güveniyoruz" dedi.

AK Parti 2. Bölge Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, seçim çalışmaları çerçevesinde Keçiören'de esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi'nin Keçiören'e yeni dönemde yapacakları projeler hakkında da bilgi veren Elibol, Ankaralıları Cumartesi günü Etlik'te yapılacak Büyük Ankara mitingine davet etti. Elibol, Pursaklar'da düzenlenen 1. Bahar Şenliği Yürüyüşü'ne katıldıktan sonra Keçiören'de muhtarlıkları ziyaret etti.

"BİZ ALLAH'A VE MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ"

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Nuri Elibol, seçim sonuçlarını şimdiden gören bazı odakların seçim sonrasında ülkede kaos çıkartmak için ayaklanma çabası içinde olacaklarına dikkat çekti. HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı aşamamasını bahane edecek odakları, Gezi provokasyonuna benzer bir girişimde bulunacaklarını söyleyen Elibol, "HDP ve PKK'nın yandaşları ile vandallar, yurt dışı destekli olarak Türkiye'yi karıştırma hedefindeler. Milletimiz bu vandallara müsaade etmeyecek" dedi.

Seçimden güç kaybederek çıkacak muhalefetin seçim sonuçlarına gölge düşürmek için seçimde hile yapılacağı yönünde algı operasyonu yaptıklarını kaydeden Elibol, "Sandık başında görev alan 7 kişiden sadece bir tanesi AK Partili olacak. Muhalefet partileri ve paralel yapı zaten bir koalisyon içindeler, AK Parti'ye karşı birleşmiş durumdalar. Onların arkasında Yahudi ve Ermeni lobisi, İstanbul baronları, Türkiye düşmanı odaklar var. Biz sadece Allah'a ve milletimize güveniyoruz" diye konuştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun koalisyon istemediği yönünde açıklama yapmasına rağmen HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yaptığını belirten Elibol, Kılıçdaroğlu'nun HDP için oy istediğini söyledi. Elibol, "CHP'nin DHKP-C kanadı HDP ve PKK'ya destek vererek HDP'nin barajı aşması için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"ANKARA SAVUNMA SANAYİNİN ÜSSÜ OLACAK"

Ankara'nın savunma sanayinin başkenti haline getirileceğini ifade eden Nuri Elibol, "Biz geldiğimizde savurma sanayinde yerlilik oranı yüzde 20'lerdeydi, bunu biz 154'e çıkarttık. Bu oranı yüzde 80'lere çıkartacağız ve savunma sanayi ile ilgili tüm yatırımlarda Ankara üs bölgesi olacak. Hem Türk dünyasına hem de İslam dünyasına üretilip ithal edilecek tüm sanayi araç gereçleri Ankara'da üretilecek. Sanayi konusunda Ankara'yı kimse küçümsemesin, burayı savunma sanayinin merkezi haline getirip Ankara'yı uçuracağız. Tarım ve hayvancılıkta da teşviklerimiz devam edecek. Ankara'nın üç tane sacayağı olacak, bir tanesi turizm, bir tanesi tarım ve hayvancılık, diğeri ise sanayi. Akyurt bölgesinde yapılacak uluslararası fuar alanı da savunma sanayimizin dünyaya açılan penceresi olacak" diye konuştu.

8 Haziran sabahından sonra Ankara'nın temel hedefleri için çalışmalara başlayacaklarının altını çizen Elibol, "Kızılay-Havaalanı metrosu biran evvel başlayacak. Kızılay'dan insanların havaalanına metro ile rahatça gidip gelmeleri ve bu metro hattının bir ucunun hafif raylı sistem olarak Çubuk'a uzatılması için büyük bir çaba harcıyoruz. Önemli hayallerimizden birisi, seçimden önce temelini attığımız Akyurt bölgesindeki uluslararası fuar alanı. Bu fuar alanının en kısa zamanda bitirilmesini ve uluslararası fuarcılığın bir merkezi haline gelmesini istiyoruz. Dünyada savunma sanayi fuarları iki yerde açılıyor, bu fuar inşallah dünya savunma sanayi fuarlarının yapıldığı üçüncü yer olacak. Keçiören metrosunun biran evvel tamamlanarak hizmete açılmasını istiyoruz. Dikmen gibi metro yapamayacağımız yerlere Yenimahalle Şentepe'ye yaptığımız gibi teleferik ulaşımını sağlayacağız. Ankara için kurduğumuz hayallerimizden birisi olan İmrahor Vadisin bir rekreasyon alınanı, cazibe merkezine dönüştürülmesini hedefliyoruz. Etrafında otellerin, eğlence merkezlerinin olduğu hareketli bir yer haline getireceğiz. Ankapark'ı hizmete açacağız. Ankara'da Büyükşehir Belediyesi sınırları içine giren bütün ilçelerde köylere kadar su, kanalizasyon, arıtma, yol çalışmalarını hızlandıracağız. Ankara'yı turizm kenti haline getireceğiz ve tarım ile hayvancılığın geliştirilmesini sağlayacağız" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol: 'Biz Allah'a ve Milletimize Güveniyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement