Elibol, Celil Göçer'i Tokatlılara Emanet Etti - Son Dakika
Politika

Elibol, Celil Göçer'i Tokatlılara Emanet Etti

Elibol, Celil Göçer\'i Tokatlılara Emanet Etti

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, memleketi Tokat’tan milletvekili adayı olan Celil Göçer’i Tokatlılara, Tokat’ı da Celil Göçer’e emanet ettiğini belirtti.

03.05.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, memleketi Tokat'tan milletvekili adayı olan Celil Göçer'i Tokatlılara, Tokat'ı da Celil Göçer'e emanet ettiğini belirtti.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Celil Göçer'in de katıldığı kahvaltıda Zile'deki köy muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Tokat Milletvekili Adayı Celil Göçer'i Zilelilere emanet etti. 7 Haziran'da yapılacak seçimleri işaret ederek siyasete yeniden yön verileceğini belirten Nuri Elibol, kendisinin daha önceden Tokat milletvekili aday adayı olduğunu, partisinin kendisini Ankara'dan aday göstermesi üzerine seçim çalışmalarına Ankara'da devam ettiğini kaydetti. AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer'e kefil olduğunu belirten Elibol, "Onu size, sizi de ona emanet ediyorum" dedi. Celil Göçer'in Tokat'ın sorunları ile yakından ilgili olduğunu belirten Elibol, Zile'de yapımı devam eden ve yeni dönemde yapılacak olan yatırımların yakın takipçisi olacağını ifade etti. Zile ile Amasya arasında turizm yolu kurulmasına dikkat çeken Elibol, "Bu proje Tokat için hayati projedir. Bunun için Zile-Terziköy-Amasya yolunun yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Elibol, Yozgat sınırları içinden geçen hızlı tren hattından Zilelilerin faydalanması için Zile- Kadışehri arasındaki yolun düzenleneceğini ifade etti. "Zile'nin ana problemleri arasında su sorunu geliyor" diyen Nuri Elibol, "Zile'nin ve köylerinin hem içme suyu hem de sulama suyu problemi var. En büyük beklentimiz Zile'nin arazisinin sulanması. Çiftçilik yapılması için arazinin sulanması gerekiyor" diyerek yapılacak proje hakkında bilgi verdi.

Zile ve Turhal'ın diğer ilçelere oranla biraz daha geri kaldığını düşündüğünü söyleyen Elibol, "Diğer ilçeler bizi çoktan solladılar. Sayın vekilden bu dönem beklentimiz Turhal ve Zile'ye pozitif ayrımcılık tanınması" açıklamasında bulundu.

"OYUNUZU MUHALEFETTE KALMAYA MAHKUM OLANLARA VERMEYİN"

Yeni dönemde Nuri Elibol ile birlikte Tokat'ın milletvekili sayısının 6 olacağını kaydeden Celil Göçer ise, Tokat'ın giriş kapısının Zile olduğunu belirtti. "Biz bulunduğumuz yerlere tırnaklarımızla kazıyarak geldik, şimdi döndük bu memleketin önünü açmak için buraya geldik" ifadelerini kullanan Göçer, Tokat'ın tarım ile ilgili sorunlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Göçer, "Biz milletvekili olmasak ta bir gönül ehli olarak buna kafa yoruyoruz ama milletvekili olduğumuz zaman çok daha üst perdeden bu işe kafa yoracağız. El birliği vermek suretiyle Nuri ağabey ile birlikte bu memleketin ekmeğinin büyümesi için çalışacağız. Biz bu topraklarda hep beraber yaşıyorsak siyaset bizim birlik ve kardeşliğimizi pekiştirir" diye konuştu.

Nuri Elibol'un Ankara'dan milletvekili adayı olmasının Tokat için büyük bir şans olduğunu kaydeden Göçer, AK Parti Tokat milletvekili adaylarının da Tokat için bir şans olduğunu söyledi. Göçer, "Bu liste karar mekanizmalarındaki kişilere, Başbakan'a ulaşabilecek bir liste. Bundan sonra çözüm konuşulacak ve bu çözüm herkese yönelik olacak. Ben klasik bir siyaset yapmayacağım, önce vaat etmeyeceğim. Vaat edeceğim şey şu; ben çok çalışacağım, bunun sözünü veriyorum size. Tilkinin dönüp geleceği yer kürkçü dükkanı. Şuan sizin yüzünüze nasıl bakıyorsam, o zaman da sizin yüzünüze bakmak istiyorum. Siyaset zor iş, oy vermek büyük bir mesuliyet. Oy verirken lütfen oylarınızı israf etmeyin. Oyunuzu muhalefette kalmaya mahkum olanlara vermeyin" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol, Celil Göçer'i Tokatlılara Emanet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement