Elıte World, Sektörün En Önemli Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Elıte World, Sektörün En Önemli Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı

Elıte World, Sektörün En Önemli Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı

Elite World Business Hotel, geçtiğimiz gün Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı.

01.04.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, etkinliğe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, TUROB Başkanı Timur Bayındır ve Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya'nın yanı sıra çok sayıda sektör profesyoneli ve basın mensubu katıldı.

Yaptığı açılış konuşmasında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan TUROB Başkanı Timur Bayındır, her dönem yerel yönetimler ile yoğun temas halinde olan TUROB'un sektörün sorun ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde aktararak, çözüm önerileri sunduğunu belirtti. Bayındır, konuşmasının sonunda desteklerinden dolayı Elite World Otelleri Genel Müdürü Sayın Ünsal Şınık'a, Elite World Otelleri Satış ve Pazarlama Direktörü Sayın Emel Elik'e ve Elite World Business Hotel Genel Müdürü Sayın Murat Köni'ye teşekkürlerini iletti.

Etkinliğin davetlilerinden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise, ülkemizde daha fazla turist ağırlayabilmek için daha fazla çalışılması gerektiğinin altını çizdi. Mutlu sözlerini şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl İstanbul'a gelen 10 milyon ziyaretçinin mutluluğunu yaşamıştık. Bu yıl bu rakamının çok daha üzerine çıkarak, yeni rekorlara ulaşmalıyız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elıte World, Sektörün En Önemli Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.


Advertisement