Elmalı'da Hazır Beton Santrali Yeniden Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Elmalı'da Hazır Beton Santrali Yeniden Hizmete Girdi

Elmalı Belediyesine ait, uzun süredir üzerindeki haciz nedeniyle üretim yapamayan hazır beton santrali, belediye başkanlığını kazanan Ümit Öztekin'in talimatıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

04.04.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elmalı Belediyesine ait, uzun süredir üzerindeki haciz nedeniyle üretim yapamayan hazır beton santrali, belediye başkanlığını kazanan Ümit Öztekin'in talimatıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, belediyeye ait hazır beton santralinde incelemelerde bulundu. Öztekin, önceki belediye başkanı tarafından açılan ve daha sonra kendisinin belediye başkanı olduğu dönemde haciz nedeniyle üretimi durdurulan beton santralini, tekrar halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

Beton santraline hammadde sağlayan firmalara borçları olduğunu, santralin bu nedenle üretim yapamaz hale geldiğini anlatan Öztekin, girişimler sonucu hacizlik durumu ortadan kaldırdıklarını açıkladı.

Öztekin, şöyle konuştu:

"Beton santralimiz bugünden itibaren üretime başladı ve ilk satışını gerçekleştirdi. İnşallah Elmalı'mızda güzel günler bizleri bekliyor ve güzel hizmetlerimiz olacak. Halkımız yapılmayan hizmetler yüzünden bizleri tercih ettiler. Biz de bu güven ve tercihe layık olmaya çalışacağız." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elmalı'da Hazır Beton Santrali Yeniden Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement