Elmalı'da Mezarlıklara Bayram Bakımı - Son Dakika
Yerel

Elmalı'da Mezarlıklara Bayram Bakımı

Elmalı\'da Mezarlıklara Bayram Bakımı

Antalya’nın Elmalı Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun ilgi görecek olan mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını yapıyor.

10.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Elmalı Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun ilgi görecek olan mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını yapıyor.

Elmalı Belediyesi ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdi. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Yuva Mahallesi Mezarlık temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Öztekin, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmeleri için aralıksız olarak çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vatandaşın yapılan çalışmalar ile daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Öztekin, "Belirli aralıklarla yaptığımız mezarlık bakımlarımızı hızlandırdık. Personelimiz mezarlıklarda rutin temizlik çalışmaları zaten yapıyor. İnşallah Ramazan Bayramı öncesi arife gününe kadar tüm mezarlıklarımızda çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Mübarek Ramazan ayı içerisinde özellikle arife ve bayram günlerinde vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri ve sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz yaptırıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı'da Mezarlıklara Bayram Bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement