Elmalı Fatihinden Başkan Otgöz'e Jest - Son Dakika
Yerel

Elmalı Fatihinden Başkan Otgöz'e Jest

Elmalı Fatihinden Başkan Otgöz\'e Jest

663. Elmalı Yağlı Güreşlerinde Teşvik-2 boyunda 1’inci olarak Seydikemerliler’in gururu haline gelen Erman Özdemir, katkıları için Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür ederek kazandığı altın madalyasını takdim etti.

12.09.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

663. Elmalı Yağlı Güreşlerinde Teşvik-2 boyunda 1'inci olarak Seydikemerliler'in gururu haline gelen Erman Özdemir, katkıları için Başkan Yakup Otgöz'e teşekkür ederek kazandığı altın madalyasını takdim etti.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile birlikte Türkiye'de birincilerinin bir üst tura yükseldiği iki güreşten biri olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Teşvik-2 dalında birinci olarak Tozkoparan dalına yükselen Erman Özdemir, Seydikemerliler'in gururu oldu. Yaklaşık 130 pehlivan arasından birinci olan Özdemir, henüz 15 yaşında kazandığı bu başarısını kendisine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Yakup Otgöz ile kutladı. Beraberinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Türk, Halk Eğitim Merkezi eski müdürü H. Serdar Karataş, aynı zamanda Bağlıağaç muhtarı olan babası Yücel Özdemir ve Antrenörü Cemal Cumbul ile Başkan Yakup Otgöz'ü makamında sürpriz bir şekilde ziyaret eden Elmalı Fatihi Erman Özdemir, katkıları için teşekkür ederek kazandığı altın madalyayı Başkan'a takdim etti. Genç Sporcunun jestine karşılık oldukça duygulanan Başkan Yakup Otgöz, sporcuyu tebrik etti, spora ve özellikle ata sporuna desteklerini daim olacağını ifade etti. Genç pehlivan ise Başkan Yakup Otgöz'e bir gün Seydikemer'in adını tüm Türkiye'yeye duyuracak bir başpehlivan olmak istediğini kaydetti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı Fatihinden Başkan Otgöz'e Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement