Elmalı Myo Öğretim Görevlisi Yıldız, Kazakistan'da Ders Verdi - Son Dakika
Yerel

Elmalı Myo Öğretim Görevlisi Yıldız, Kazakistan'da Ders Verdi

Elmalı Myo Öğretim Görevlisi Yıldız, Kazakistan\'da Ders Verdi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erdem Yıldız, Mevlana Değişim Programı kapsamında bulunduğu Kazakistan Korkut Ata Kızılorda Üniversitesi’nde ders verdi.

28.03.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erdem Yıldız, Mevlana Değişim Programı kapsamında bulunduğu Kazakistan Korkut Ata Kızılorda Üniversitesi'nde ders verdi.

Derslere öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten AÜ Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erdem Yıldız, "Kızılorda eyaleti, Türksat 4A uydusunun Baykonur Uzay Üssü'nden fırlatılması ile Türkiye gündemine gelmiştir. Böyle bir yerde bulunmak ve kardeşlerimizle ilişkilerimizi geliştirmek beni oldukça memnun etti. Üniversitemize bu imkanı tanıdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldız Kızılorda Üniversitesi Rektörü Rektör Prof.Dr. Kylyshbay Aldabergenovich Bissenov, Rektör Yardımcısı Doç.Dr. Abaybek Talgatovich Zhunissov ve Enformasyon Bölüm Başkanı Prf.Dr. Sagidulla Saginayevich Usenov ise Erdem Yıldız'ı makamlarına kabul ederek, derslerden çok memnun olduklarını söylediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı Myo Öğretim Görevlisi Yıldız, Kazakistan'da Ders Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement