Johan Elmander, Kadıköy'de Kaldırdıkları Kupayı Unutamadığını Söyledi - Son Dakika
Spor

Johan Elmander, Kadıköy'de Kaldırdıkları Kupayı Unutamadığını Söyledi

Galatasaray'ın eski golcüsü Johan Elmander'in sarı-kırmızlılarda unutamadığı an Fenerbahçe'nin sahasında kaldırdıkları kupa.

30.07.2016 15:00  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Göteborg'da kamp yaptığı hotelde sarı-kırmızılıları ziyaret eden Johan Elmander, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Son iki senedir Brondby'de oynayan ve Göteborg ile anlaşan Johan Elmander, "Birkaç senedir uzağım ama arkadaşlarımı burada görünce çok mutlu oldum. Araya mesafe ve zaman girmemiş gibi. İlişkilerimizin sıcaklığı devam ediyor" dedi.

"4. YILDIZI İLK TAKAN OLMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Galatasaray'ı gerek televizyondan gerek Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla takip etmeye devam ettiğini belirten Elmander, "4 yıldızı ilk takan takım olmak çok önemliydi. Galatasaray'ın bunu başardığını görmek benin için gurur ve mutluluk verici. Bu; takım, taraftar ve camia için çok önemliydi" şeklinde konuştu.

"ULU JOHAN HİTABI BENİ MUTLU EDİYOR"

"Ulu Johan hitabı beni mutlu eden bir hitap" diyen İsveçli golcü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takıma ve taraftara hep iyi şekilde hizmet vermek için mücadele ettim. Demek ki bu görevimi iyi şekilde yerine getirdim ki bana bu unvanı verdiler. Benim futbol felsefem; her maç iyi olamazsınız ama en azından sahaya çıkıp kanınızın son damlasına kadar mücadele edebilirsiniz. Bunu forma, taraftar ve kulübe saygı duyduğunuz için yapmak zorundasınız. Taraftarı mutlu etmeniz gerekiyor. Çünkü maaşınızı taraftar ödüyor."

"KADIKÖY'DE KUPA KALDIRMAMIZI UNUTAMIYORUM"

Galatasaray'da unutamadığı anlarını da açıklayan yıldız futbolcu, "" Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdığımız anları ve Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'ye attığım golü halen unutamıyorum" ifadelerini kullandı.

"SELÇUK'UN OYUN GÖRÜŞÜ İNANILMAZ"

Sarı-kırmızılıların file bekçisi Muslera'nın çok iyi bir insan ve arkadaş olduğunu söyleyen Elmander, "Uzun zamandır da performans anlamında çizgisini koruyan bir kaleci. Selçuk İnan'ın ise oyun görüşü inanılmaz. Saha içinde kimsenin göremediklerini görebiliyor. Topla dans ediyor sanki. Sneijder Avrupa'nın en iyi orta sahalarından. Uzun yıllardır da bu böyle. Şut atma özelliği ise sanki bir silah gibi" diye konuştu.

"KÜÇÜK ÇOCUKLAR BİLE SEVİNÇTEN AĞLIYORDU"

2011-2012 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunun ve Florya'daki kutlamaların bir rüya gibi olduğunu vurgulayan Elmander, "Küçük çocuklar bile sevinçten ağlıyordu. O an başka bir dünyadaydım, gerçek değil gibiydi. O anları hiç unutmayacağım" dedi.

Johan Elmander, Kadıköy\'de Kaldırdıkları Kupayı Unutamadığını Söyledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Johan Elmander, Kadıköy'de Kaldırdıkları Kupayı Unutamadığını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement