Elmastaş: "Takımımıza Güveniyorum" - Son Dakika
Spor

Elmastaş: "Takımımıza Güveniyorum"

Elmastaş: "Takımımıza Güveniyorum"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’u 3. sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazanan Bandırmaspor’un Başkanı Erhan Elmastaş, takıma güvendiğini söyledi.

05.05.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'u 3. sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazanan Bandırma spor'un Başkanı Erhan Elmastaş, takıma güvendiğini söyledi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulundu. Play-off'u garantiledikleri için mutlu olduğunu belirten Elmastaş, "17 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimde Bandırmaspor Kulüp Başkanlığına getirildik. Hazırlık çalışmalarımız, antrenör seçiminden sonra futbolcularımızın transferleri, hazırlık kampları ve açılışımızı 30 Ağustos tarihinde yaptık. Ancak ne yazıktır ki çok kısa sürede 4 hoca değiştirdik. Kemal Kılıç hocamızla doku tutmadı ve 6. haftada yollarımızı ayırdık. Daha sonra Turan Özyazanlar gibi çok değerli hoca ile çalışma fırsatını bulduk. Ancak bu çalışma fırsatımız 12 günde sınırlı kaldı. Kahramanmaraş maçında 68. dakikada rahatsızlanarak kendisini kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Kalan eş ve kızına sabırlar diliyorum. Daha sonra Zafer Biryol hocamız ile anlaştık. Yine aynı şekilde yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bandırmaspor taraftarının ve halkının istediği geçmişte de Bandırmaspor'a katkıları olan İmparator unvanına erişmiş Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkartmış İsmail Ertekin hocamızla anlaşma fırsatını yakalamış olduk. Onunla tırmanışımızı sürdürdük ama geçmişten gelen puan kayıplarıyla ancak play off'larda şansımızı yakaladık" dedi.

"EKİBİMİZE GÜVENİYORUM"

Elmastaş, "Sezon başında 'biz bu sene 50. yılda her şeyi göreceğiz inşallah' dedim. 'Şampiyonluklar yaşayacağız' dedim. Futbolda play off'larda 3. sırayla 4. olan Hacattepe ile bugün Ankara'da, 9 Mayıs Pazartesi günü de Bandırma'da ilk tur karşılaşmalarımızı yapacağız. Bugün yaptığım toplantıda inancımı ve güvencimi hiç kaybetmediğimi hala kendilerine inandığımı ve güvendiğimi ve 14 günlük süreçte şampiyon olacağımızı 21 Mayıs'ta da şampiyonluk kupasını Bandırma'ya taşıyacağımıza olan inancımı kendilerine tekrarladım. Onların da aynı inançta ve azimde oldukları gözlerinin ışıl ışıl olmasından anlaşıldı" diye konuştu.

"GÖNLÜM BASKETBOL, VOLEYBOL VE TENİS BRANŞLARINI AÇMAKTAN YANA"

Bandırmaspor'un bünyesine kız hentbol takımını kazandırdıklarını ifade eden Elmastaş, "Briç kulübünü aldık. Gönlüm basketbol, voleybol ve tenis sporlarını da açmaktan yana. Ancak Bandırma'da bir tane kapalı spor salonumuz var. Onda da hentbol oynamak müsait değil. Çünkü standartların altında. Biliyorsunuz hentbol maçlarının hepsini Erdek'te yaptık. Belediye Başkanı Dursun Mirza bize 17 Eylül Stadyumu'nun yan tarafında belediyeye ait bir yeri tahsis ettireceğini açıkladı. Oraya Bandırmaspor Gençlik ve Spor Merkezi'ni kurma vaadinde bulundu. Bir kapalı spor salonu, 3 tane tenis kortu ve yüzme havuzu da sığarsa onunla birlikte sosyal sportif tesis kazandıracağını söyledi. Şu anda da bunun proje çalışmaları başladı. Spor dallar ne kadar çok olursa Bandırma'daki çocuklarımızı o kadar çok sahiplenmiş, sosyal olarak yetiştirmiş ve kötü yollardan uzaklaştırılmış hale geleceğiz. Benim tek hedefim çocuklar gerisi boş" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elmastaş: 'Takımımıza Güveniyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement