Elvan: Bakalım Hayırlısı - Son Dakika
Güncel

Elvan: Bakalım Hayırlısı

Elvan: Bakalım Hayırlısı

Antalya'da valiliğin düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili, "Yoğun bir süreçten geçiyoruz.

17.07.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da valiliğin düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili, "Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bakalım hayırlısı" değerlendirmesinde bulundu.

Antalya'da geleneksel protokol bayramlaşma programı, Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı. Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programına Vali Muammer Türker ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Ak Parti milletvekilleri Mustafa Köse, Gökcen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili İsmail Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Yurdagül, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Antalyalı gazetecileri de masasına davet edip bayramlarını kutlayıp sohbet eden Lütfi Elvan, gazetecilerin kameralarının teknoloji geliştikçe küçüldüğünü söyledi. Ardından gazetecilerle milletvekillerinin yaşamını kıyaslayan Elvan, 'Sizin hayatınız da bizimkine benziyor. Sizin cumartesiniz, pazarınız, geceniz, gündüzünüz, tatiliniz yok. Milletvekillerinin de çok farklı değil" dedi. Elvan, bayramın nasıl geçtiğine ilişkin soruya ise 'Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bakalım hayırlısı. İnşallah iyi olur. Burada siyaset konuşmayalım, Antalya'yı konuşalım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elvan: Bakalım Hayırlısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement