Emaar ve Feryal Gülman'dan Sevgililer Günü Daveti - Son Dakika
Güncel

Emaar ve Feryal Gülman'dan Sevgililer Günü Daveti

Feryal Gülman'ın ev sahipliğinde Emaar Square İstanbul'un Çamlıca'daki satış ofisinde gerçekleşen davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

11.02.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamlıca'da projelendirilen, konforlu ve lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square'deki davette Polar Moda 2016 yaz koleksiyonu ve Parla Brandstore mücevherleri defilesinin yanı sıra ABank, dünya çapında 185 ülkede milyonlarca işyerinde geçerli olan, seyahatlerde ve restoranlarda müşterilerine ayrıcalıklar sağlayan yüksek prestijli yeni kredi kartı 'Diners Club Card'ın tanıtımını yaptı.

Dr. Dilek Avşar'ın, estetikte teknolojinin sunduğu yenilikleri anlattığı davette ünlü isimler, Emaar Square'in farklı beklentilere cevap verebilecek şekilde tasarlanan örnek dairelerini de ziyaret etme fırsatı buldular. Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet gösterecek dünya markalarının da bulunduğu Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisine sahip olacak Emaar Square hakkında bilgi alan misafirler, Douglas'ın onlar için özel olarak hazırladığı hediyelerle de keyifli bir öğlen geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emaar ve Feryal Gülman'dan Sevgililer Günü Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.

  • İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:14 İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    23:13 Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.


Advertisement