Emekli Öğretmenler İçin Özel Proje - Son Dakika
Yerel

Emekli Öğretmenler İçin Özel Proje

Emekli Öğretmenler İçin Özel Proje

Yunusemre Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenleri ağırladı.

24.11.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde emekli öğretmenleri ağırladı. Çamlıca Kafe'de düzenlenen programda konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, emekli öğretmenlere yönelik proje hazırladıklarını belirtti.

Yunusemre Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çamlıca Cafe'de gerçekleştirdiği organizasyonda emekli öğretmenleri ağırlayarak, eğitim neferlerinin bu özel gününü kutladı. Programda Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel de emekli öğretmenleri yalnız bırakmadı. Programda konuşan Başkan Yardımcısı Uygur, hayatımızda derin izler bırakan öğretmenlerin gününü kutlayarak, "Sadece 24 Kasım'da değil, sizlerin değeri bizim gönlümüzde her zaman çok fazla. Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hiçbir öğretmenimizi unutmamız mümkün değil. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Çünkü sizlerin emek ve hakları ödenemez. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi şehir dışında olması dolayısıyla programa katılamadı ancak sizlere sevgilerini iletti. Mahallelerimizde faaliyete geçirdiğimiz Hanım lokallerimizde bayan ve çocuklarımıza yönelik güzel hizmetler veriyoruz. Ama sizin gibi duayen büyüklerimizin de bizimle birlikte olmak istemesi halinde, sizlere yönelik de el becerilerinizi geliştirebileceğiniz ya da birikmiş tecrübelerinizi gençlerimize aktarmanıza imkan sağlayacak sınıflar oluşturacağız. Bu anlamda da güzel ve anlamlı bir projeyi de hayata geçirmeye hazırlanıyoruz" dedi.

'Hatırlanmak çok güzel'

Belediyenin düzenlediği etkinliğe katılan emekli öğretmen Mükmin Doğan da kendilerini unutmayan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederek şunları söyledi: "Başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere, siz değerli yöneticilerimize bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Böylesine önemli bir günde hatırlanmak insanın hoşuna gidiyor, mutlu ediyor. Ben de bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de rahmet diliyorum."

Program sonunda öğretmenlere hediye takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Öğretmenler İçin Özel Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement