Emekli Öğretmenleri Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Emekli Öğretmenleri Ziyaret Ettiler

Emekli Öğretmenleri Ziyaret Ettiler

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç emekli öğretmenleri ziyaret ettiler.

24.11.2016 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç emekli öğretmenleri ziyaret ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Edremit Huzurevinde emekli sınıf öğretmeni Mulayim Gür'ü ziyaret eden protokol üyeleri daha sonra emekli sınıf öğretmeni Şerife Gülşen Bayrak, Emekli Beden Eğitim Öğretmeni Faruk Tükemiş, Emekli Sınıf Öğretmeni Meyla Tükemiş ve Emekli Öğretmen Hilmi Kaburgacı'yı evlerinde ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında emekli öğretmenlere çiçek ve plaket takdim edilirken Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı "Bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimizin gününü kutlamak amacıyla onları evlerinde ziyaret ettik. Her ne kadar emekli olsalar dahi yaşadıkları toplumlara bilgi ve tecrübelerini aktararak onlara rehberlik eden ve bu kutsal mesleğe hayatlarını adamış öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır."dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç "Biz binlerce çocuğu olan anne babalarız ve Kocaman bir aileyiz. bizim inancımıza göre 'bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen, ilim Çin'de de olsa alınız' diyen bir inançtan geliyoruz. Bu sebeple bu kutsal meslek grubunda olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bugün ziyaret etme şansı bulduğumuz emektar öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Sevdikleriyle beraber daha nice öğretmenler gününe ulaşmalarını yüce Allah'tan diliyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Öğretmenleri Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement