Emekli Olan Cesurol'un Yerine İlban Getirildi - Son Dakika
Yerel

Emekli Olan Cesurol'un Yerine İlban Getirildi

Emekli Olan Cesurol\'un Yerine İlban Getirildi

Şehzadeler Belediyesi Yazı İşleri Müdür Sedat Cesurol emekliye ayrıldı.

17.08.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Yazı İşleri Müdür Sedat Cesurol emekliye ayrıldı. Uzun yıllar, Belediyecilik konularında tecrübe kazanan Cesurol'dan boşalan Yazı İşleri Müdürlüğü görevine Seyid Yasin İlban getirildi.

Belediyecilik konularında son derece deneyimli olan Şehzadeler Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sedat Cesurol geçtiğimiz gün itibarı ile emekliye ayrıldı. Cesurol emeklilik dilekçesini verdikten sonra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediyesinin kuruluş sürecinde Cesurol'un büyük katkısının olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Uzun yıllar Manisa Belediyesinde ve son olarak ta Şehzadeler Belediyemizde hizmet etmiş olan değerli ağabeyimiz Sedat Cesurol bugün itibarı ile emekliye ayrılıyor. 38 yıl boyunca Manisa'mıza yapmış olduğu hizmetler nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyemizin kuruluş sürecinde de Yazı İşleri Müdür olarak tecrübeleri ile bize çok ciddi katkıları oldu. Kuruluş zamanında bize çok yardımcı oldu. Daha sonra' da kendisi emekli olma kararı aldı. Ben kendisine emeklilik hayatında sağlık ve afiyet içerisinde ailesi ve sevdikleri ile birlikte mutlu bir hayat sürmesini diliyorum. İnsanın yaşadığı şehre 38 yıl boyunca hizmet etmesi çok güzel bir duygu. Bu görevin 30 yıllık süresini idareci olarak geçirmiş Manisa'da da herkesin bildiği ve tanıdığı düzgün bir insan. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve tüm destekler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilişkimizi kesmeyeceğiz. Zaman zaman belediyemize gelerek gerekli noktalarda destek olacağı sözünü kendisinden aldık" dedi.

"Şehzadeler'de görev yapmaktan büyük onur duydum"

Şehzadeler Belediyesinin kuruluşundan bu yana çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cesurol "Sizinle birlikte görev yaptığım süreç gerçekten de keyifle çalıştığımız güzel bir süreçti. Her şeyden önce sizin öncülüğünüzde bu Belediyeyi birlikte, el birliğiyle kurduk. Sizin de her zaman belirttiğiniz gibi bir oda da kurulum çalışmalarını başlattık. Sıfırdan bir belediye kurarak Şehzadeler Belediyesini bugünlere getirdik. Ben bana olan haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Bugünden sonra da gerekli noktalarda bana ihtiyaç duyulduğunda her zaman destek vermeye devam edeceğimi de bildirmek isterim" diyerek Başkan Çelik ile vedalaştı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yazı İşleri Müdürü Sedat Cesurol'dan boşalan Yazı İşleri Müdürlüğüne, yine müdürlük personeli olan Seyid Yasin İlban'ın Yazı İşleri Müdür vekilliği görevine getirildiğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Olan Cesurol'un Yerine İlban Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement