Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi

Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi

Adalet Bakanlığı eksi Müsteşarı ve Emekli Yargıtay üyesi Yusuf Kenan Doğan, memleketi Malatya'da düzenlenen cenaze töreninden sonra toprağa verildi.

20.12.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı eksi Müsteşarı ve Emekli Yargıtay üyesi Yusuf Kenan Doğan, memleketi Malatya'da düzenlenen cenaze töreninden sonra toprağa verildi. Tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün sabah kurtarılamayan 71 yaşındaki Yusuf Kenan Doğan için Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Bugün öğle namazı ardından düzenlenen cenaze törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, HSYK Üyeleri Ömer Kerkez ve Mehmet Durgun, Yazıhan ilçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Adalet Komisyon Başkanı Faruk Fidan, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Malatya Barosu Başkanı Enver Han, CHP Mersin eski Milletvekili Hüseyin Özcan ile Malatya Adliyesinde görevli çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK ve birçok kurumun da çelenk gönderdiği cenaze töreninde kılınan cenaze namazı ardından Yusuf Kenan Doğan'ın cenazesi Yazıhan'ın Karaca Mahallesi'nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement