Emekliler Derneğine 4 Yıldızlı Misafirhane - Son Dakika
Yerel

Emekliler Derneğine 4 Yıldızlı Misafirhane

Emekliler Derneğine 4 Yıldızlı Misafirhane

Batman Emekliler Derneği, tüm üyelerine çağrıda bulunarak Ankara'da kendi üyeleri için modern bir misafirhane yapıldığını duyurdu.

03.02.2016 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekliler için modern misafirhane

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Ankara'da üyelerinin barınabileceği misafirhane için çalışmaların son aşamaya geldiği müjdesini verdi.

Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen, derneklerine üye olan vatandaşların yararlanabileceği Ankara Kızılay'daki 4 yıldızlı, 115 yataklı modern misafirhanenin Mayıs ayında hizmete gireceğini belirterek, üyelerinin cüzi bir ücretle lüks otel hizmeti alabileceğini ifade etti.

Emekliler Derneği üyelerinin cüzi bir ücretle barınabileceği misafirhanenin Mayıs ayında hizmet vermeye başlayacağını açıklayan Ekmen "Dernek üyelerimize Ankara'da konaklamak için Kızılay semtinde yapılacak 6 katlı 115 yataklı konuk evimiz, Mayıs ayında bitecek. Ankara Kocatepe cami ile Kızılay metro istasyonuna 200 metre mesafedeki misafirhanemiz, 4 yıldızlı otel konforundan olup üyelerimiz ve aile fertlerinin hizmetine girecektir. Emeklilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda kalabilecekleri bu misafirhanede çok cüzi bir miktar ücretle kalabilecekler. Dernek üyesi dışında olanlar hiç kimse alınmayacak üyelerimize duyurulur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Emekliler Derneğine 4 Yıldızlı Misafirhane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement