Emeklilere Promosyon İçin Görüşme Süreci Başladı - Son Dakika
Güncel

Emeklilere Promosyon İçin Görüşme Süreci Başladı

Emeklilere Promosyon İçin Görüşme Süreci Başladı

Toplu sözleşme talepleri arasında yer alan ve 9 milyon 970 bin emekliyi yakından ilgilendiren banka promosyonu ile ilgili toplantı yapıldı.

20.09.2013 16:19  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu Binasında gerçekleşen görüşmeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halk Bank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Emin Şenver katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, toplantıda emekliye promosyon verilmesi talepleriyle ilgili hazırladıkları çalışmayı anlattı. Gündoğdu ,Memur-Sen'in mücadelesi sonrası kamu görevlilerinin maaş aldıkları bankalardan promosyon hakkından yararlanmaya başladıklarını belirterek,"Bu tamamen Memur-Sen'in bir kazanımıdır. Şimdi de emekliler için çalışıyoruz. Onlarında maaş aldıkları bankadan promosyon hakkı elde etmelerini istiyoruz. Bu konuda da olumlu bir sonuç elde ederek emeklilerimize promosyon müjdesi vermek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Emeklilere Promosyon İçin Görüşme Süreci Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement