Emeklilere Ramazan Paketi Desteği - Son Dakika
Yerel

Emeklilere Ramazan Paketi Desteği

Emeklilere Ramazan Paketi Desteği

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şubesi tarafından derneklerine kayıtlı ihtiyaç sahibi 125 emekli, dul ve yetime gıda paketi yardımı yapıldı.

26.07.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şubesi tarafından derneklerine kayıtlı ihtiyaç sahibi 125 emekli, dul ve yetime gıda paketi yardımı yapıldı.

Geçtiğimiz yıl 78 ihtiyaç sahibi kişiye gıda paketi yardımı yapan Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şubesi, bu yıl ise 125 ihtiyaç sahibine Ramazan ayı nedeni ile gıda paketi yardımı yaptı.

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şubesi Başkanı Rafet Kaya, şubelerinin kuruluşunun 2 yıl olduğunu ilk yıldan itibaren sponsorlar aracılığı getirilen ramazan paketlerini tespit ettikleri ihtiyaç sahibi dernek üyesi emekli, dul ve yetimlere dağıttıklarını söyledi. Kendilerinin emeklilerin her zaman menfaati için çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini kaydeden Kaya, "Biz ihtiyaç sahibi emeklilerimiz için ramazan ayında sponsor olunması konusunda teklif gönderiyoruz. Sağ olsun bizi kırmayanlar yardım olarak ramazan paketlerini gönderiyorlar. Bizlerde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine bu paketleri ulaştırıyoruz. Geçen yıl 78 kişiye ramazan paketi dağıttık. Bu yıl ise sayımızı 125'e çıkarttık. Gelecek yıl yardım severler sayesinde bu rakamı daha da arttırmayı düşünüyoruz. Bu yıl bize yardım eden kişiler AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve Ak Parti Adana İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse oldu" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emeklilere Ramazan Paketi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement