Emeksiz: Rekorla Erdoğan'ı Seçen Çaycuma'ya Teşekkürler - Son Dakika
Yerel

Emeksiz: Rekorla Erdoğan'ı Seçen Çaycuma'ya Teşekkürler

Emeksiz: Rekorla Erdoğan\'ı Seçen Çaycuma\'ya Teşekkürler

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, "Rekor bir oyla cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Çaycuma'da tercih edip seçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

28.08.2014 15:37  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, 10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Çaycuma'da tercih edip seçenlere teşekkür etti.

Emeksiz açıklamasında, "Bugün çok önemli bir gün. Bugün 10 Ağustosta yapılan seçimde halkımızın yüzde 52 'sinin verdiği oylarla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 14.00'te TBMM'de yemin ederek resmen cumhurbaşkanı oluyor. Cumhurbaşkanlığı yemin töreninden sonra Recep Tayyip Erdoğan Çankaya köşküne çıkarak görevi Abdullah Gül'den devralıyor. Milletin Adamı Erdoğan'ın köşke çıktığı bugün Türk demokrasi tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olarak her zaman hatırlanacaktır. Ne mutlu bize ki ilk defa olarak halkın oylarıyla seçilen cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşküne çıkışına Çaycuma olarak da rekor bir oy oranı olan yüzde 52 ile destek olduk. Hep birlikte yeni Türkiye'nin oluşumuna biz de varız dedik. Bu vesileyle tüm Çaycuma halkına tekrar teşekkürler ediyor, saygılar sunuyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emeksiz: Rekorla Erdoğan'ı Seçen Çaycuma'ya Teşekkürler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement